Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tompa és környéki cégek képes leírás - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Tompa és környéki cégek - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Tompa és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ibusz Utazás

Ibusz Utazás

Az Ibusz cégcsoport idegenforgalmi és pénzügyi vállalkozásokból áll, amelynek a legnagyobb tagja a közel 500 főt foglalkoztató Ibusz Utazási Irodák Kft. A Kft-n belül három üzletággal foglalkoznak, ezek: a turisztika, a vám és pénzügyi szolgáltatások, valamint a menetjegyértékesítés. A turisztikai területhez tartozik a belföldi és külföldi utazások szervezése, a beutaztatás, valamint sport és kulturális rendezvények jegyértékesítése.

Tompa Posta

Tompa Posta

Mára az Internet mindennapjaink részévé vált. A számunkra fontos információk legnagyobb részéhez a világhálón keresztül jutunk hozzá. Rendkívül fontos az, hogy ezek az információk milyen gyorsan állnak rendelkezésünkre. Az Internet nyújtotta határtalan lehetőségeket kihasználva, időt és pénzt megtakarítva termékeket, szolgáltatásokat keresünk és kínálunk. Minden olyan cég, mely ezt a lehetőséget felismeri valamilyen formában képviselteti magát az Interneten. A Digitál Magyarország Kft. legfőbb célja az, hogy adatbázisunkban szerepeljen minél több hazai cég, hogy élhessenek az Internet nyújtotta lehetőségekkel, hogy könnyen rájuk találjanak és ők is megtalálják üzleti partnereiket .Így kívánjuk elérni azt, hogy minél szélesebb kínálattal találkozzanak a hozzánk látogató érdeklődők.

Tőke Kt.

Tőke Kt.

Tőke György vagyok, a Kft ügyvezetője és tulajdonosa. Feleségemmel közösen alapítottuk és irányítjuk a céget. Kiterjedt üzleti hálózattal rendelkezünk belföldön és külföldön egyaránt. Szívesen látunk és várunk minden érdeklődőt, a már meglévő és a leendő üzleti partnereinket egyaránt. Elsősorban nagykereskedelmi tevékenységet folytatunk, amelyet kibővítettük termékeink külföldre történő exportjával, de korlátozott kapacitással kiskereskedelmet is folytatunk. Kereskedelmi tevékenységünk: Rubena gumiköpenyek és tömlők, kerékpárok és kerékpár alkatrészek forgalmazása.

Waberers Zrt.

Waberers Zrt.

A Waberer's Holding Zrt. nevében örömmel üdvözlöm honlapunkon. Oldalunkon olyan információkat állítottunk össze, melyek lehetővé teszik, hogy vállalata számára optimális megoldást találjon a fuvarozással, szállítmányozással és logisztikai szolgáltatásokkal összefüggő feladatok pontos, költséghatékony ellátására. Cégcsoportunk Waberer's optimum solution elnevezésű, egyedi, testre szabott, komplex szolgáltatás-csomagjával versenyképes szolgáltatást garantál, ami megkönnyíti az Ön termékének gyors, olcsó és biztonságos eljutását bármely piacra.

Tuti menü