Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tiszakécske és környéki cégek képes leírás - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Tiszakécske és környéki cégek - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Tiszakécske és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Duna Aszfalt Kft.

Duna Aszfalt Kft.

A Duna Aszfalt Kft. és a mögötte álló cégcsoport, jelentős referenciákkal és pénzügyi erővel rendelkező magyar tulajdonú építőipari kivitelező és szolgáltató cégek. Vállalataink komoly szakmai tapasztalattal és korszerű gépparkkal rendelkeznek, melynek köszönhetően megbízható és minőségi munkát végzünk. Cégcsoportunk 10 főépítésvezetőséggel és 7 aszfaltkeverőteleppel rendelkezik. A aszfaltkeverék gyártáshoz szükséges kőzúzalékot a gyöngyöstarjáni kőbányánkban állítjuk elő. A cégcsoport legnagyobb megrendelői közé tartozik a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., a Magyar Közút Nonprofit Zrt., számos magyarországi, romániai önkormányzat és gazdasági társaság. Cégcsoportunk több mint 500 dolgozónak és sok-száz alvállalkozónak, beszállítónak nyújt biztos jövedelmet, megélhetést. A Duna cégcsoport tagjai: Vakond Kft., Vakond S.R.L.,Hódút Kft (Tevékenység: építőipari kivitelező cégek), Vakond Via Kft. (Tevékenység: építőipari gép kölcsönzés), Hódút Freeway Kft.(Tevékenység: építőanyag gyártás) .

Fazekas Rendezvényház

Fazekas Rendezvényház

Tiszakécske Kecskeméttől 30 km-re, Bács-Kiskun megye észak-keleti területén, a Tisza egyik nagyobb kanyarulatában fekszik a közel 13 ezer lakosú város. A környék természeti adottságait a Hortobágyi Nemzeti Park védett növény és állatvilága, az élő Tisza és a holtágak vadregényes tájai gazdagítják. A folyó költőien szép, üdülésre, pihenésre kiválóan alkalmas partszakasza tizenkét és fél kilométeren érintkezik a település határával. Tiszakécske a vizek városa, hiszen az élő víz mellett felkereshetjük a jól kiépített hideg és meleg gyógyvizű strandokat Tiszakécskén és Kerekdombon, valamint sétálhatunk a Holt-Tisza körül és gyönyörködhetünk a páratlan növény és állatvilágban. A tiszakécskei Fazekas rendezvényház és szálló Bács-Kiskun megye egyik legrégebben, 30 éve működő ilyen jellegű üzleti vállalkozása, ahol az elmúlt években esküvőket, családi rendezvényeket, üzleti partnertalálkozókat, illetve konferenciát, s további szórakoztató rendezvényeket tartottunk.

Orange Monkeez

Orange Monkeez

E weblap célja, hogy útikalauzként szolgálva könnyen érthető formában mutassa be Önnek az Internetes reklámozás hasznosságát és előnyeit, emellett átfogó képet adjon cégünk szolgáltatásairól, és az azokban rejlő lehetőségekről. Ezzel is szeretnénk segíteni Önt a döntésben. Cégünk fő profilja a webfejlesztés, kiadványszerkesztés, komplett arculattervek és kreatív reklámtervek készítése, valamint a digitális nyomtatás. Ezenkívül foglalkozunk szoftverfejlesztéssel is. Oldalainkon tallózva megtalálhat minden szükséges információt rólunk, szolgáltatásinkról és referenciáinkról. Ehhez mást sem kell tennie, csak hátradőlni és kattintani!

Tempel Kft.

Tempel Kft.

A különböző gyártók új gépei mellett a Temple Kft-nek széles kínálata van a zöldségtermesztéshez szükséges használt speciális gépekből. Raktárkészletünkön többek között majdnem mindig megtalálható körülbelül 30 darab különböző burgonya kombájn, 10 darab burgonya felszedő, 10 darab sárgarépa kombájn, stb. A Tempel Kft-nek van az egyik legnagyobb választéka a használt speciális gépekből Európában. Emellett mindig megtalálhatók tiszakécskei raktárkészletünkben új speciális gépek is.

Tuti menü