Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szabadszállás és környéki cégek képes leírás - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Szabadszállás és környéki cégek - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Szabadszállás és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Golyó Tours Kft.

Golyó Tours Kft.

A Golyó Tours Kft. fő tevékenysége az autóbusz-személyszállítás, melyhez kapcsolódik a saját járművek karbantartása, és javítások elvégzése. Fő célunk a minőségi szolgáltatás, rugalmasság, a megrendelő maximális kiszolgálása. Az autóbuszok műszaki és esztétikai állapota, valamint a gépkocsivezetők megjelenése tükrözi a cég bemutatását, és pontosságát. Az autóbuszaink utas-és baleset-biztosítással rendelkeznek, melyre külön díjat nem számolunk. Saját jármű parkunkat 8-52 fős luxusautóbuszok alkotják.

Menekülési táblák rendezvényekre

Menekülési táblák rendezvényekre

Tűzoltó készülékek és nagyméretű utánvilágító menekülési táblák bérlése szabadtéri rendezvényekre A 3/2011. (III. 8.) Korm. rendelet a zenés, táncos rendezvények működésének biztonságosabbá tételéről szóló jogszabály szerint minden rendezvényre biztonsági tervet és Tűzvédelmi szabályzatot kell készíteni. A jogszabály előírása szerint a következő elírások kötelezőek: 1. Menekülési irány tábla: Szabadtéri rendezvény területéről a gyors és biztonságos menekülés érdekében menekülési lehetőséget kell kialakítani, ezeket - napnyugta utáni időszakban is látogatható rendezvény esetén világító vagy utánvilágító - biztonsági jelekkel jelölni kell. A jelölések láthatóságát biztosítani kell, oly módon, hogy a nézőközönség számára kialakított terület bármely pontjáról legalább egy jelölés látható legyen. A jelölések legkisebb mérete legalább 1200 x 600 mm 2. Tűzoltó készülékek: Szabadtéri rendezvényen - 154 a színpad védelmére minden megkezdett 50 m2 után 1 db 34 A teljesítményű, - 155 az öltözők, raktárak védelmére minden megkezdett 50 m2 után 1 db 34 A teljesítményű, - 156 a vendéglátó egységek védelmére egységenként 1 db 34 A, 183 B teljesítményű tűzoltó készüléket kell készenlétben tartani. Cégünk költséghatékony megoldást kínál a rendezvényszervezők számára. Ne vásárolja meg, hanem csak bérelje ki a rendezvény időtartamára az eszközöket.

Ortofrutta Kft.

Ortofrutta Kft.

Szeretettel üdvözlöm a honlapunkon. Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy néhány mondat erejéig bemutassam Önnek cégünket. Csapatom és jómagam többéves tapasztalattal dolgozom zöldség gyümölcs kereskedelemben, melyre építve 2009-ben megalakult az Ortofrutta Korlátolt Felelősségű Társaság.

Tóth Autómix Kft

Tóth Autómix Kft

Egy jól csengő márkanév, több mint 100 éves tapasztalattal. A kettő együtt garantálja, hogy szervizünkben az Ön gépjárműve a legmagasabb szakmai színvonalon, a legrövidebb határidővel és a legkedvezőbb áron készüljön el. A Bosch Car Service olyan szervizhálózat, amely típustól függetlenül képes gépkocsikat szakszerűen, garanciával javítani. A bosch Car Service nagy hangsúlyt fektet szakemberei folyamatos képzésére, a gyártás és kutatás-fejlesztés során megszerzett információk, tapasztalatok átadására. A Bosch Car Service minden autó márkaszervize.

Tuti menü