Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Soltvadkert és környéki cégek képes leírás - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Soltvadkert és környéki cégek - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Soltvadkert és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Agrokomplex Kft.

Agrokomplex Kft.

1997-ben alakultunk. Fő tevékenységi körünk mezőgazdasági termékek kereskedelmére szakosodott Korlátozott Felelősségű Társaság. Akkor még nem gondoltunk, hogy a piaci igények változásával a műanyag iparon belül nem egyféle, hanem számtalan árucikket állítsunk elő azért, hogy minél szélesebb vásárlói igényeket tudjunk kielégíteni.

Externet

Externet

A hazai tulajdonban lévő Externet Nyrt. hazánkban az elsők között, 1996-ban kezdte internetszolgáltatói tevékenységét. Eleinte modemes előfizetőket szolgáltunk ki Szolnokon, mára legtöbb szolgáltatásunkat az ország egész területén elérhetővé tettük. Legkeresettebb termékeink a széles sávú elérések: az ADSL, mikrohullámú Wavemax és a bérelt vonal. Teljes körű internetszolgáltatási kínálatunkban VPN hálózatépítést, Voip telefonszolgáltatást, szerverelhelyezést és domain regisztrációt is igénybe vehetnek ügyfeleink.

Garota Kft.

Garota Kft.

Cégünk vezetői sok éves tapasztalattal rendelkeznek a csomagolóeszköz-gyártás területén. Szakértő szemmel felismerve és a gazdaság igényeit kihasználva vállalatunk a csomagolástechnika széles skáláját gyártja és forgalmazza immár 10 éve, 1999 óta. Termékeinket elsősorban borászatok, üdítő és szörp üzemek, illetve a tejipar hasznosítja. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, hogy még jobban megfeleljünk vevőink elvárásainak. Tudásunkat és szakértelmünket mindig a vevők kiszolgálására igyekszünk fordítani. 2008-tól bővítettük szolgáltatásainkat, egy 4000 m2-es raktárkomplexummal és egy 8000 t-s gabonatároló rendszerrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. 2009-ben látva, hogy a szesziparban mindinkább gyakorivá vált az üveghiány, megkezdtük a 0,5 dl-es üveghatású petpalack gyártását. A Kft filozófiája az, hogy a velünk kapcsolatban álló cégek teljes csomagolóeszköz igényét- a kupaktól a zsugorfóliáig - kielégítsük a legmagasabb minőségben, akár egyedi igények alapján is.

Hotel Imperial

Hotel Imperial

Az 50 igényesen berendezett fürdőszobás szobában telefon, díjmentesen kábel televízió, és minibár szolgálják vendégeink kényelmét. A szobák nagy része pótágyazható. A recepción ingyenesen igénybe vehető vendégszéf és Internet használati lehetőség áll vendégeink rendelkezésére. Vendégeinktől üdülési csekket is elfogadunk. Éttermünkben bőséges svédasztalos reggeli várja Önöket, félpanziós ellátást igénybe vevő vendégeinknek menüválasztásos vacsorát kínálunk.

Lantos Műanyagfeldolgozó Kft.

Lantos Műanyagfeldolgozó Kft.

PVC valamint polilaminált díszítőkapszulák a vezető magyarországi kapszulagyártótól, a soltvadkerti telephelyű Lantos Műanyagfeldolgozó Kft-től, amely a régió más országaiban is jelen van termékeivel. Zsugorkapszulák előállítása - szükség esetén akár rövid határidővel - borosüvegekre és egyéb italosüvegekre U-alakú, egyenes (illetve PVC kupak esetében sztenderd lépcsős) alakkal; színben és mintázatban széles választási lehetőséggel; flexo és fólianyomásos, prégeléses logóval, ábrával vagy felirattal.

Plasztikverzum

Plasztikverzum

A plasztikverzum minőségi csomagolóanyagokat és kiegészítő termékeket kínál partnerei számára versenyképes árakon olyan cégeknek, nagykereskedőknek, kiskereskedőknek, akiknek fontos, hogy harmóniában legyen a megbízható minőség, pontosság és az ár. Célkitűzésünk, hogy az Ön csomagolóanyag alkalmazási területeihez, a legszélesebb választéklehetőséget biztosítsuk.

Trimük Kft.

Trimük Kft.

Cégünket 1993-ban alapítottuk. Akkor még csak tejsíkfóliát, fagyasztott élelmiszerhez alkalmas fóliát gyártottunk. Ezeket a termékeket a mai napig is gyártjuk, de ma már a fejlesztéseknek köszönhetően három -ötrétegű extruderrel készülnek.A fólia gyártása konfekcionálással egészül ki. Így a táskák különböző színben, méretben és fülmegoldással, a tasakok szintén több méretben és kivitelben kaphatók a soltvadkerti üzemünkben.

Tuti menü