Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Solt és környéki cégek képes leírás - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Solt és környéki cégek - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Solt és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Atev Zrt.

Atev Zrt.

A megalapított vállalat az állati melléktermékek kezelését végző telepeit 1950-ben kezdte meg fejleszteni, mely a társaság történetét mind a mai napig végigkíséri. A gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény előírásainak megfelelően a részvénytársaság jelenlegi elnevezése: Atev Fehérjefeldolgozó Zártkörűen Működő Részvénytársaság. A társaság működésében alapvető változásokat hozott Magyarország EU-hoz történő csatlakozása, miszerint az uniós előírásoknak megfelelően az állati melléktermékeket a hazai jogszabályok is - veszélyességük, kezelési módjuk, illetve a melléktermékekből előállított termékek felhasználhatósága szempontjából - különböző (1-es, 2-es és 3-as) kategóriába sorolták.

Sza&Sza Autómentő

Sza&Sza Autómentő

Közlekedünk nap mint nap és ezzel együtt jár az is, hogy gépkocsink műszakilag meghibásodik, vagy balesetet szenved! Szerencsére ritkán történik meg mindez, de ha igen akkor nem mindegy senkinek sem, hogy mennyibe is fog kerülni a gépkocsi szállítása vagy helyszíni javítása. Mit tehetünk ekkor? Hívjuk a tudakozót, próbáljuk a hozzánk legközelebb lévő autómentő szolgáltatót megkeresni! Ha egy-egy cég több órát várakoztatva távolabbról küld értünk autómentőt vagy segély szolgálatost, vagy a szolgáltatás közvetítésért a díj 20-30%-át kéri el a szolgáltatótól (ezáltal tőlünk) akkor kénytelenek vagyunk mi a többletköltségeket megfizetni.

Táblabolt

Táblabolt

Cégünk fő profilja munkabiztonsági foglakozás-egészségügyi és tűzvédelmi jelzések elsősegélynyújtó táblák, érintésvédelmi táblák, KRESZ-táblák, valamint különböző piktogramok, feliratok gyártása és forgalmazása. A vállalkozás nyomdai háttérrel rendelkezik, így igazán sürgős megrendeléseket is teljesíteni tudunk. Továbbá lehetőségünk van egyedi táblák kivitelezésére is. Ügyfeleink igényeit a maximális rugalmassággal kezeljük. Ennek köszönhetően megrendelőink köre folyamatosan bővül. Termékeink választékát folyamatosan bővítjük és törekszünk arra, hogy ezek mielőbb ismertté váljanak, és bevezetésre kerüljenek széles felhasználói körben. Ezt bizonyítja, hogy cégünk webáruházat is üzemeltet az egyéni illetve a kis - és nagyvállalkozók kényelmesebb vásárlása érdekében.

Tutti Élelmiszeripari Kft.

Tutti Élelmiszeripari Kft.

A Tutti Élelmiszeripari Kft. a Győr-Sopron főközlekedési út mentén, szép természeti környezetben található. A jelenleg is 100%-ig magyar tulajdonban lévő céget Prohászka Ottó vezetésével négy magánszemély alapította 1986-ban. Az alapító ügyvezető igazgató mellett még jelentős tulajdoni hányaddal rendelkezik Molnár János, a cég műszaki igazgatója, valamint az időközben kereskedelmi igazgatói munkakörből nyugdíjba vonult Bári Zoltán. A vállalkozás gyakorlatilag a semmiből indult és mára közepes méretű társasággá nőtt, s találta meg helyét a belföldi és külhoni piacokon.

Tuti menü