Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mélykút és környéki cégek képes leírás - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Mélykút és környéki cégek - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Mélykút és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 4 db
 Univermetál Kft.

Univermetál Kft.

Az Univermetál Kft 1997 júliusában kezdte meg működését, az 1951-ben alakult Univerexpo Ipari Szövetkezet gyártmányait, technológiáját továbbfejlesztve. A Kft megalakulásakor (1997-ben) 20 fővel kezdtük a munkát, mely a mára 38 főre bővült. Cégünk émi minősítéssel is rendelkezik.

Bács-Tak Kft.

Bács-Tak Kft.

A Bács-Tak Kft.baromfitenyésztéssel foglalkozik, melyet saját keverésű takarmánnyal etet. Cégünk az ISO mellett rendelkezik a német os minősítéssel is.A Cégcsoport 4 különálló Kft-ből áll, melynek tulajdonosi köre részben azonos. Az irányítási tevékenységeket egy közös vezetői csoport látja el.

Szalai és Ecsődi Kft.

Szalai és Ecsődi Kft.

Azonnali áruhitel ügyintézés a helyszínen!!Fél áras akció olvassa el akciós rovatunkat a részletek miatt!.Konyhabútor elemek -30% al olcsóbbak ebben az évben! Hihetetlen nagy árengedmények!Akciós árainkat csak üzleteinkben látja, webáruházunkban nem írjuk át az összes árat erre a rövid időre.

Univerholz Kft.

Univerholz Kft.

Cégünket 4 fő többségi tulajdonnal rendelkező magánszemély és 1 jogi személy az Univerexpo Ipari Szövetkezet alapította 1997. szeptember 1-én. Elsősorban faházak, beleértve nyaralók, elárusító pavilonok, szerszámos-kamrák, kerti házak, kutyaházak gyártása és szerelése, ill. más profilunkba vágó faipari munkák végzésére. Egyedi tervezéssel lakóépület-elemeket is gyártunk. Az alapításkor az a 35 éves gyártási, szerelési tapasztalat állt mögöttünk, amelyet még az Univerexpo-nál szereztünk.

Tuti menü