Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lajosmizse és környéki cégek képes leírás - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Lajosmizse és környéki cégek - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Lajosmizse és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 9 db
Brád Grafika

Brád Grafika

Tisztelt Látogató! Kedves Érdeklődő! Brád Norbert vagyok. Grafikus és kiadványszerkesztő munkáimból szeretnék egy válogatást bemutatni. Néhány szóban a tevékenységeimről: - nyomtatott kiadványok grafikai tervezése és szerkesztése névjegytől az óriásplakátig - weboldal és banner tervezés, készítés - szabadkézi rajz készítés és dekorációs falfestés Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem, tekintse meg munkáimat! Köszönettel! Brád Norbert

Geréby Kúria

Geréby Kúria

Megérkezni egy olyan szállodába, ahol a vendégszeretet magától értetődő és a különlegesség teljesen hétköznapi. Ahol az idő megállítható, hiszen a park ölelésében megbúvó kúria távol van a rohanó világ zajától. Fordítsa ezt az időt önmagára, feltöltődésre, pihenésre! Engedje, hogy elvarázsolja Önt a környezet, és a személyzet mosolya! Csapatunk minden tagja Geréby Kúria szakácsok azon dolgozik, hogy teljessé tegye azt az élményt, melyet úgy hívnak: Geréby Kúria. Bízunk benne, hogy honlapunk böngészése meghozza kedvét egy személyes látogatáshoz, hogy ezt az élményt Önnel is megoszthassuk.

Mizsei Kft.

Mizsei Kft.

Honlapunkon szeretnénk Önnek bemutatni és tájékoztatást adni a Mizsei Kft.-ről, tevékenységéről és telephelyeiről. A Mizsei Kft. -t 1991. januárjában alapította meg Borbély Károly és Borbély Károlyné, azzal a szándékkal, hogy a vas-műszaki üzleti életben a jelentkező vevői igények egy részét saját gyártóbázisukon előállított termékekkel elégítik ki. Azóta eltelt időszak alatt a Mizsei Kft-nek sikerült létrehozni és üzemeltetnie Lajosmizsén egy Tüzép telepet, vas műszaki Otthon áruházat, Kecskeméten vas és acéláru kereskedelmi telepet, Szekszárdon és Cibakházán egy-egy fémipari gyártóbázist, valamint szintén Lajosmizsén és Szekszárdon egy Tűzihorganyzó üzemet. A Mizsei Kft. gyártástól a kiskereskedelemig bezárólag főleg az acélipari termékek terén folytatja tevékenységét.

Nefty Informatika

Nefty Informatika

Vállalkozásunk elsődleges célja az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásaink minőségének állandó fenntartása és javítása. Célunk továbbá a partnereinkkel való szoros és hatékony együttműködés kialakítása, mely során elengedhetetlen az adatvédelem és a bizalmas információkezelés. Nefty Informatika informatikai problémák megoldására jött létre 2001-ben. Tapasztalataink hardverek és szoftverek terén széles körűek ügyfeleinknek köszönhetően, akik rendkívül változatos gép- és eszközparkkal rendelkeznek.

Péter és Patrick Szíjgyártó

Péter és Patrick Szíjgyártó

Tisztelt látogató , egy kis céget képviselünk, amely kézműves termékeket gyárt Magyarország szívében, Lajosmizsén. Cégünk mindennemű lovas felszereléseket gyárt, a legegyszerűbb bokavédőtől, a lovagló kantárig, a bock nyeregtől, a legprofibb díjhajtó és marathon szerszámokig. Termékeink mássága, a kézi varrásban, a speciális festésben és a precíz kidolgozásban rejlik. Cégünk 1991-ben kezdte működését Lajosmizsén, az egyik legismertebb lovas régió Magyarországon, külföldi és belföldi lovasok körében egyaránt. Hisszük hogy a minőség, az egyik legfontosabb és a legalapvetőbb dolog a termékgyártásban.

Prometeo Kft.

Prometeo Kft.

Cégünk , a Prometeo Kft. Több éve van jelen a hazai nagykereskedelmi piacon (elsősorban a hazai üvegmécses nagykereskedelemben) , ahol vezető piaci szerepet tölt be. Használt bolti berendezések forgalmazásával 2009-ben kezdtünk foglalkozni, s célunk, hogy a használaton kívüli jó állapotú eszközök és berendezések korrekt áron cseréljenek gazdát. Sok kisvállalkozás esetében egy-egy berendezés, gép vagy eszköz (de akár egy nagyobb teherbírású polcrendszer is) beszerzése igen komoly tehervállalást jelent, ezért mindenképpen ajánljuk sokszor alig használt üzletberendezéseinket.

Rimóczi Art

Rimóczi Art

Mi is az a grillázs és mi a jó grillázs receptje? Hogyan lettem grillázskészítő? Engedjék meg, hogy röviden bemutassam a grillázs, mint csemege elkészítésével kapcsolatos történetemet. Lajosmizsén születtem 1977-ben. Kisebb-nagyobb megszakítással szülővárosomban élek és dolgozom. Tanult foglalkozásom szakács, melyet intenzíven gyakorlok a Gerébi Kúria Hotel és Lovasudvarban Lajosmizsén. Hobbi szinten kezdtem érdeklődni a grillázs, a grillázskészítés iránt, melyben tanárom és nagy segítségem volt Kasza Péterné Kati néni, melyet köszönök neki, hogy az eltűnőben lévő művészeti alkotásokat életben tartsuk.

Strupka Zoltán

Strupka Zoltán

Strupka Zoltán vagyok. Egyéni vállalkozóként: Kefe, seprű, egyedi és műszaki kefe gyártásával, felújítással foglalkozom. Lajosmizsén élek, dolgozom. Mivel szeretném minél jobban kiszolgálni partnereimet munkanap: 06-19 óra között, hétvégén egyeztetett időpontban is elérhető vagyok. Mindig arra törekszem, hogy ügyfeleim elégedetten távozzanak tőlem. Munkámat a lehető leggyorsabban és legszínvonalasabban igyekszem elvégezni. Termékeimet magyar alapanyagból, magyar gyártók segítségével készítem. Amennyiben Önnek szüksége van, tapasztalt szakemberre válasszon engem.

Tanyacsárda

Tanyacsárda

A természet adta turisztikai lehetőséggel élve és az évek során egyre sokasodó vendégeink megelégedettségére alkottuk meg 1992-ben az Új Tanyacsárdát, ahol a hagyományos lótenyésztésre épülő lovasközpont mellett mára igazi programcentrum létesült. Kettő nyári nyitott teraszunkon, kettő teremből álló fedett éttermünkben és kerthelyiségünkben összesen több mint ezer vendég fogadására nyílik lehetőség, és ehhez a tényhez igazítottuk a konyhai háttér kialakítását is.

Tuti menü