Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kunszentmiklós és környéki cégek képes leírás - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Kunszentmiklós és környéki cégek - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Kunszentmiklós és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Ádám Kálmán E.V.

Ádám Kálmán E.V.

Az Ádám Kálmán egyéni cég által üzemeltetett Balatoni Vendégház Siófok központjától kb 4. km-re található Balatonszéplak-Felsőn. Kényelmesen berendezett szobák, zuhanyzó-fürdőszobával várják a nyaralni vágyókat. A Balaton körülbelül 5-600 m-re található. A kétszintes házban összesen hat szoba található. Az épület rendelkezik közös használatú társalgóval, konyhával, telefon fővonallal, internet hozzáféréssel. Beszélt nyelvek: angol, német, magyar.

Dovit Kft.

Dovit Kft.

Horgászat Az elmúlt években jelentős fejlesztéseket hajtottunk végre horgászprofilunkban. A közel 40 éves hagyományainkra és tapasztalatunkra építve megkezdtük a Dovit horgásztermékek továbbfejlesztését, illetve a piaci igényeknek megfelelően az új termékek, termékcsaládok gyártását. Jelenlegi célunk az, hogy az elkövetkezendő években a Dovit márkanév visszakerüljön a vezető magyarországi halcsaligyártók közé és külföldön és hírnevet szerezzünk neki. Takarmányozás 1971 óta takarmányozási termékkínálatunk változott ugyan, de a két fő irányvonal megmaradt. Eszerint egyrészről takarmányízesítőinkkel a sertésnevelést és -hizlalást szeretnénk megkönnyíteni, illetve meggyorsítani, másrészről takarmánykiegészítőinkkel a piacon meglévő kész takarmányok hiányosságait szeretnénk pótolni. Ez utóbbi szegmensben a Kondifix-Mineral nevű termékünk már évtizedek óta előkelő helyen áll a hazai galambászok körében alkalmazott ásványi-anyag-kiegészítők között.

Élber Kft.

Élber Kft.

Gazdaságfejlesztési Operatív Program Mikro- kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése című felhívására 2009. évben benyújtott Gyártóeszközök és szoftverek beszerzése az Élber Kft.-nél című pályázattal elnyert támogatás segítségével korszerű hegesztőgépek, porelszívó és tervezői programok beszerzése valósult meg cégünknél. A gyártóeszközökkel és tervezői szoftverekkel a termelésünk és a gyártást segítő tervezői tevékenységünk korszerűsítését hajtottuk végre.

Paralel Kft.

Paralel Kft.

Társaságunk a Paralel kft 1993-ban kezdte meg működését, 2003-ban ünnepelte fennállásának tizedik évfordulóját. A kft-t két magyar és egy német állampolgár alapította. 1998-ban a német tulajdonos üzletrészét a magyar alapítók megvásárolták, ezáltal jelenleg 100%-os magyar érdekeltségű társaság. Az alábbiakban szeretnénk Társaságunkat röviden bemutatni.A bejegyzett tevékenységek széles kört ölelnek fel.

Temaforg Kft.

Temaforg Kft.

A Temaforg Központi Gyárát 1969-ben kezdték el az előnyös infrastruktúrával rendelkező Kunszentmiklóson felépíteni. Az új gyár 1971-ben zöldmezős beruházásként kezdte meg tevékenységét. A gyár 1994. március 1-től önálló, magántulajdonban lévő gazdasági társaságként tevékenykedik. Kezdetben belföldi és külföldi eredetű használt ruhákból géptisztító rongyot állítottunk elő. A '70-es évek közepétől folyamatosan megkezdődött a használt ruha feldolgozása mellett a nem-szőtt műszaki és egyéb textíliák előállítása. A két technológia a '80-as évek közepéig párhuzamosan működött, 1985-től profiltisztítás következtében a gyár csak nem-szőtt kelmék előállításával foglalkozik.

Tuti menü