Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kiskunhalas és környéki cégek képes leírás - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Kiskunhalas és környéki cégek - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Kiskunhalas és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft.

Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft.

A Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft. 1990 óta van jelen az építőipari piacon, s elmondható, hogy jelentős vállalkozás nem csupán saját régiójában, hanem országos viszonylatban is. A kezdetben tisztán építőipari kivitelezéssel foglalkozó vállalkozásunk a piaci kihívások és lehetőségek révén folyamatosan alakította, bővítette szolgáltatásait, tevékenységét. Napjainkban a Merkbau Kft-t 3 kiemelkedően fontos üzletága és 3 tevékenységi kör reprezentálja.

Térváz Kft. - csarnoképületek tervezése, gyártása

Térváz Kft. - csarnoképületek tervezése, gyártása

A Térváz Kft. a könnyűszerkezetes épületek tervezésén, gyártásán és szerelésén kívül hagyományos építőipari tevékenységgel, lakó- és mezőgazdasági, állattartási, ipari épületek, élelmiszeripari üzemek tervezésével és kivitelezésével is foglalkozik. A gyártást saját szakembereink végzik, akik gyakorlott szerkezetlakatosok, minősített hegesztők, tapasztalt irányítók. Megbízható, rövid határidővel teljesítő, állandó szállítók stabil minőségű anyagaival dolgozunk.

Vizes falak szigetelése

Vizes falak szigetelése

Az átnedvesedett falazat hatására csökken az épület hőszigetelt képessége, és növekszik a fűtés energiaigénye. A túlzott nedvesség nem csak kellemetlenséget és betegséget (allergiát, asztmát, ízületi fájdalmakat) okoz, hanem befolyással van az épületek tartósságára, gyengítik szerkezetét és kedvezőtlenül hat az ingatlan értékére is. Az állandóan jelen lévő nedvesség az épület egyéb szerkezeteit - hagyományos padlószerkezetek, nyílászárók - is nagymértékben károsítja. Az újravakolás és festés sajnos csak átmeneti megoldás a nedves falak esetében.

Yto Targonca

Yto Targonca

Vállalkozásunk az Yto gyártmányú targoncák magyarországi importőre. Az Yto gyár dízel és gázüzemű targoncák széles palettáját kínálja, akár Isuzu, vagy Nissan motorokkal is. Ha elektromos targoncára van szüksége, akkor az egész világon jól bevált EP emelőket ajánljuk. Válogasson használt targoncáinkból. Használt targoncáink között talál nyugati és keleti típusokat egyaránt. A telephelyünkön lévő használt targoncák mindegyike alapos átvizsgálás után kerül ajánlattevésre.

Tuti menü