Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kiskunfélegyházi cégek képes leírás - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Kiskunfélegyházi cégek - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Kiskunfélegyházi cégek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Ap-Faktúra Kft.

Ap-Faktúra Kft.

Cégünk alapításkor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy az általános piaci kínálatot kiegészítő, egyedi ötleteket megvalósító, saját kivitelezésű bútorok gyártásával álmait, különleges elképzeléseit formába öntsük. Szemben a szériagyártással, az egyéni igényekre szabott megoldások kivitelezésére szakosodtunk, a felhasznált anyagok és technológiák széles skálájának alkalmazásával.

Betűbolt Online

Betűbolt Online

Cégünk gyorsnyomdai szolgáltatásokkal foglalkozik 1993 óta. Megrendelőink igényeit szem előtt tartva bővítjük szolgáltatásainkat, hogy Önnek mindent egy helyen tudjuk biztosítani. Feladatunk, hogy a megrendelőink elképzeléseit megvalósítsuk, ha kell ötletet adjunk és megtaláljuk az optimális megoldást. Célunk, hogy megrendelőink elégedetten távozzanak és ismételten visszatérjenek cégünkhöz. Üzletünk galériáján egy Internetc@fe üzemel, füstmentes környezetben, 25Mbit-es internettel, 20 számítógéppel, lcd monitorokkal. Tekintse meg weboldalunkat, hogy részletesen tájékoztathassuk elérhető szolgáltatásainkról.

Bgm Autósbolt Hálózat

Bgm Autósbolt Hálózat

1991-ben egy esztergályos műhelyből elkerített boltból indult el a vállalkozás. Innen ered a Bgm elnevezés is, mely a Bubor Gép Műhely kezdőbetűit tartalmazza. A családi vállalkozás arról a helyről nőtte ki magát az alföld meghatározó szereplőjévé az autóalkatrész piacon, 7 saját üzlettel, harminc munkatárssal, és egy több mint 100 kereskedőt ellátó nagykerrel dolgozik jelenleg.

Derby Kft.

Derby Kft.

A Derby Kft 1990-ben kezdte meg működését magánszemélyek összefogásával. Az önálló piacfejlesztés következtében a Kft 80 %-ban exportra dolgozik német partnerek részére, akik magas minőségi követelményeket támasztanak a Derby Kft felé, melynek évek óta sikeresen eleget tesz. Üzemeinkben ragasztott, cosy, cosyflex, flexi varrott, kaliforniai, stróbel varrott és kézi varrott technológiájú lábbelik, továbbá original diabetikus termékek gyártása történik.

K.K. Háztartási gép szerviz

K.K. Háztartási gép szerviz

Miért érdemes a K.K. mosógép, mosogatógép, háztartási gép szerviz szolgáltatását igénybe venni? Mert fontos számunkra, hogy a mosógépében, mosogatógépben és egyéb háztartási gépében keletkezett hibát minél előbb megjavítsuk, hogy ne kelljen hosszú időn keresztül várakoznia a készüléke szervizelésére. A javításhoz szükséges alkatrész beszerzéséről gondoskodunk, kedvező javítási és kiszállási díjakkal dolgozunk, ezen kívül az elvégzett javításra, és az általunk beszerzett és beépített alkatrészre garanciát vállalunk!

Marillen Kft.

Marillen Kft.

Cégünk jelenlegi fő tevékenysége az aszeptikus gyümölcsvelő gyártás. A friss gyümölcsökből készült, natúr, félkész termékeket többségében a hazai és külföldi gyümölcslégyártók, valamint a bébiétel készítő cégek vásárolják meg. Szokásos termékeink a meggy, kajszi- és őszibarack, szilva, körte, alma és birsalma gyümölcsökből, valamint bio paradicsomból, sütőtökből és sárgarépából készült gyümölcs- illetve zöldségvelők, melyet évi 4-5 ezer tonna mennyiségben készítünk vásárlóink részére. A Marillen Kft. állandó célja az elégedett megrendelői kör bővítése, annak érdekében, hogy keresett és színvonalas terméket állítsunk elő a kiváló minőségű magyar gyümölcsökből.

Symalen Technológia

Symalen Technológia

Symalen szerelési technológia a korszerű, igényes villanyszerelésért! A technológia alapja, hogy a védőcsövet célirányosan az elosztótól a szerelvényekig, illetve a szerelvények között, a szerelőbetonon kell vezetni. A Symalen technológia modern gondolkodásmódot kíván a tervezőktől, kivitelezőktől egyaránt. A technológia lényege az aljzatbetonban történő védőcsövezés alkalmazása.

Tuti menü