Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kiskőrös és környéki cégek képes leírás - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Kiskőrös és környéki cégek - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Kiskőrös és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Joola Hungária Kft

Joola Hungária Kft

Az egyetlen asztalitenisz cég, amely Magyarországon gyárt és forgalmaz, s amely több hazai élcsapat és éljátékos szponzora. Elmondható, hogy a sportágból nőtte ki magát, hisz minden tulajdonosa és vezetője évtizedek óta él az asztalitenisz sportban játékosként, edzőként, sportvezetőként. Így a sportági kérdésekkel hozzánk fordulók biztosan készséges, szakszerű választ kapnak kérdéseikre, mert úgy hisszük, ehhez értünk. Forró drótos kapcsolatunk az anyacéggel és folyamatos kamionjárataink lehetővé teszik, hogy nagyon rugalmasan, rövid idő alatt bármely igényt kielégítsünk.

Kurta Kocsma

Kurta Kocsma

A korabeli kisvárosi hangulathoz jól illeszkedő belépő helyiség hűen adja vissza a régi Kurta Kocsma hangulatot. Az igényes bárpult és az asztalok 16 fő szórakozását, étkezését teszik lehetővé a mögötte lévő modern, színvonalas és a mai kor korszerű technikai felszereltségével rendelkező konyhájával együtt. Az étterem középső részében helyezkedik el a 30 főt kényelmesen vendégül látó helyiség, ahol a muzsikát kitűnő zenész szolgáltatja, a táncolni vágyó vendégek pedig méretes táncparketten hódolhatnak ebbéli kedvtelésüknek.

Laskagomba Kereskedelem

Laskagomba Kereskedelem

A laskagomba (Pleurotus ostreatus), népies neve késői-, vagy őszi laskagomba, nevét onnan kapta, hogy ősszel és télen gyűjtik. Nagyon rövid tönkkel rendelkezik, kalapja húsos, kövér, egyfajta tengeri kagylóra emlékeztető alakú, amely 8-15 cm átmérőjűre is megnő. A kalap felszíne fiatalon viaszos bevonatú, kékesszürke színű, ami később hússzínűre, vagy barnára változik. Spóratermő lemezei fehérek, spórái lilák.

Napsugár Vendégház

Napsugár Vendégház

A közelünkben van a kedvelt 'Kiskőrösi gyógy- és strandfürdő', kinti, benti, árnyékos, úszó és gyerekmedencékkel, ahol pihenhet, fürödhet, gyógyulhat, szaunázhat, felüdülhet kedvére. A fürdő különböző gyógy- és wellness szolgáltatásokkal, masszázs, fitness, gyógykezelések... stb., áll az odalátogatók rendelkezésére.

Protokon Kft.

Protokon Kft.

A Kft. 2003 szeptemberétől a Brunswick vegyesvállalatként fitneszgépekkel bővítette ki gyártási palettáját. Világhírű fitneszgépeiket öt kontinensre szállítják, Life Fitness márkanévvel. Tervezésüket és gyártásukat korszerű Cad/Cam technológia támogatja. Cnc technológiáik: marás, síklemez- és cső-lézerkivágás, lemez- és csőhajlítás, robothegesztés, mérés, felület-előkészítés, porszórásos festés.

SKF alkatrész szaküzlet

SKF alkatrész szaküzlet

Cégünk gépalkatrészek (elsősorban ipari, mezőgazdasági, autós alkatrészek) forgalmazásával, szerszámok, eszközök, tartozékok, ipari anyagok, segédanyagok kereskedelmével foglalkozik. Csapágyak és tartozékaik, csapágyházak, autós csapágyak, tömítések, szimeringek, O-gyűrűk, seegergyűrűk, hajtástechnikai elemek, ékszíjak, láncok, lánckerekek, tisztító anyagok, ipari ragasztók, kenőanyagok, manuális és automata zsírzók, kötőelemek, pneumatika alkatrészek, vezérléstechnikai elemek, kéziszerszámok, levegős szerszámok, csatlakozók, kompresszorok, hűtveszárítók, mosók, védőkesztyűk, védőeszközök ... Kedvező árak , rugalmas kiszolgálás, ingyenes kiszállítás egyeztetés szerint az ország bármely ponjára ... Remélem, felkeltjük érdeklődését, és az elkövetkezendő időkben jó együttműködést alakíthatunk ki.

Technical Tüzeléstechnikai Kft.

Technical Tüzeléstechnikai Kft.

26 komplett kiállított kandallóval, széles választékkal és segítőkész, hozzáértő eladókkal várjuk kedves vevőinket 140 négyzetméteres bemutatótermünkben. Ez az ismertető néhány hazai gyártású kandallót mutat be. Természetesen az Ön elképzelése szerint egyedi kandalló tervezését, építését is vállaljuk. Nyugodtan gondolkodjanak merészen, a kandalló a hagyományos falhoz és sarokba építetten kívül lehet pl.: térbe állított, térelválasztó hatású, oldalüveges kandalló is. Kémény hiánya illetve nem megfelelő elhelyezkedése esetén is tudunk megoldással szolgálni. A kandalló burkolóanyaga lehet: márvány, mészkő, gránit, kályhacsempe, terméskő, stb., gazdag szín-, forma- és anyagválasztékban.

Volvox Kft.

Volvox Kft.

1991-ben családi vállalkozásként indult a Volvox Kereskedelmi Kft. Fő tevékenysége élelmiszer-ipari alap- és segédanyagok importja és forgalmazása a magyar piacon. A vállalkozás mai napig megtartotta fő profilját és családi vállalkozás jellegét. A Volvox Kereskedelmi Kft. megalakulása óta törekszik a magas színvonalú munkára, ami nem csak üzleti érdek, hanem pozitív emberi érzéseken alapuló szolgálatkészség. Magas színvonalú szakmai munkát végzünk az eladók és vevők kizárólag etikus és korrekt kiszolgálására.

Tuti menü