Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kerekegyháza és környéki cégek képes leírás - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Kerekegyháza és környéki cégek - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Kerekegyháza és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Peri-Pack Kft.

Peri-Pack Kft.

1996-ban megalapítottuk a Peri-Pack Kft.-t. Ez a vállalkozás megalakulása óta Kerekegyházán működik. Cégünk kezdetekben műanyag tasakok gyártásával és forgalmazásával foglalkozott. Fejlődésünk és tevékenységi körünk kiszélesítése során megkezdtük a műanyag és papír alapú díszcsomagoló, reklám-, ajándék-, italtartó dobozok, címkék, irodai kiegészítő mappák, iskolai csomagolók gyártását, forgalmazását. Egyedi igények, kistételes megrendelések teljesítését is vállaljuk az elképzelt grafikával, nyomdai előkészítéssel és kivitelezéssel. Cégünknél a számítógépes rendszer biztosítja a gyors információáramlást, amely a megrendeléstől a kiszállításig a teljes termelési és ügyviteli folyamatot átfogja.

SEOkey Kft.

SEOkey Kft.

Egyedi kinézetű és megoldásokat tartalmazó weboldalt / webáruházat szeretne? Fontos szempont a könnyű kezelhetőség, hogy naprakészen tudják tartani az oldalt? Az sem hátrány, ha támogatja a marketing eszközeit, és ha valaki keres a keresőkben akkor az oldala az élmezőnyben van az adott termékkel vagy szolgáltatással? Jobban szereti a személyes konzultációt és előny, ha az oldal készítői helyben vannak? Keressen fel minket elképzeléseivel, és megvalósítjuk azokat. Helyben vagyunk, bármikor elérhet ;) Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Szíjártó Bt.

Szíjártó Bt.

Vállalkozásunk 1986-ban alakult mint egyéni vállalkozás, baromfi és tojás kereskedelmére. 1993 óta Bt formájában folytatja tevékenységét. Kezdetben élelmiszer feldolgozók és zöldségboltok számára szállítottunk tojást, később a hazai piacon megjelent áruházláncok részére, csomagolva. 2002-ben korszer tojásosztályozó és csomagoló üzemet avattunk fel, igazodva a piaci igényekhez. Termékkínálatunk igen széleskörű: -Standart termékek: 6-os, 10-es 15-ös és 30-as kiszerelésben; -Prémium termékek: extra sárga, fitnesz, mély-almos, jódozott, 10-es kiszerelésben; -Prémium termékek: extra sárga, mély-almos, szalmonella ellen kezelt, 30-as kiszerelésben. A húsvéti időszakban főtt, festett tojással is állunk vevőink rendelkezésére. Vállalkozásunk Lohmann Brown Classic naposcsibék és 18 hetes tojójércék forgalmazásával is foglakozik.

Weninger Bt.

Weninger Bt.

Más tevékenységek mellett, 1998-tól a Merten &Storck GmbH kizárólagos magyarországi képviselőjeként forgalmazzuk a Kochstar konyhai Befőzőautomatát és a Kombi-Set ivólékészítőt. Az első Befőzőautomatánkat 1991-ben Németországból kaptuk ajándékba, amelyet azóta is használunk és a mai napig kifogástalanul működik. Az akkor még a nekünk is újdonságnak számító háztartási készüléket, a német háziasszonyok már 12 éve használták. A saját tapasztalatunk és családunk megelégedettsége vezetett odáig, hogy a Befőzőautomata magyarországi forgalmazásába belevágtunk. Úgy gondoltuk, ha az automata valóban ilyen nagy segítség számunkra a háztartásban és használatával még egészségesebbé is tudjuk tenni táplálkozásunkat, akkor a Befőzőautomatát a magyar családoknak is meg kell ismernie.

Tuti menü