Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bács-Kiskun megyei cégek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Tompa - Yto [8. oldal]
részletek »

Bács-Kiskun megyei cégek képes leírás: Tompa - Yto [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 134 db
Tompa Posta

Tompa Posta

Mára az Internet mindennapjaink részévé vált. A számunkra fontos információk legnagyobb részéhez a világhálón keresztül jutunk hozzá. Rendkívül fontos az, hogy ezek az információk milyen gyorsan állnak rendelkezésünkre. Az Internet nyújtotta határtalan lehetőségeket kihasználva, időt és pénzt megtakarítva termékeket, szolgáltatásokat keresünk és kínálunk. Minden olyan cég, mely ezt a lehetőséget felismeri valamilyen formában képviselteti magát az Interneten. A Digitál Magyarország Kft. legfőbb célja az, hogy adatbázisunkban szerepeljen minél több hazai cég, hogy élhessenek az Internet nyújtotta lehetőségekkel, hogy könnyen rájuk találjanak és ők is megtalálják üzleti partnereiket .Így kívánjuk elérni azt, hogy minél szélesebb kínálattal találkozzanak a hozzánk látogató érdeklődők.

Tóth Autómix Kft

Tóth Autómix Kft

Egy jól csengő márkanév, több mint 100 éves tapasztalattal. A kettő együtt garantálja, hogy szervizünkben az Ön gépjárműve a legmagasabb szakmai színvonalon, a legrövidebb határidővel és a legkedvezőbb áron készüljön el. A Bosch Car Service olyan szervizhálózat, amely típustól függetlenül képes gépkocsikat szakszerűen, garanciával javítani. A bosch Car Service nagy hangsúlyt fektet szakemberei folyamatos képzésére, a gyártás és kutatás-fejlesztés során megszerzett információk, tapasztalatok átadására. A Bosch Car Service minden autó márkaszervize.

Tőke Kt.

Tőke Kt.

Tőke György vagyok, a Kft ügyvezetője és tulajdonosa. Feleségemmel közösen alapítottuk és irányítjuk a céget. Kiterjedt üzleti hálózattal rendelkezünk belföldön és külföldön egyaránt. Szívesen látunk és várunk minden érdeklődőt, a már meglévő és a leendő üzleti partnereinket egyaránt. Elsősorban nagykereskedelmi tevékenységet folytatunk, amelyet kibővítettük termékeink külföldre történő exportjával, de korlátozott kapacitással kiskereskedelmet is folytatunk. Kereskedelmi tevékenységünk: Rubena gumiköpenyek és tömlők, kerékpárok és kerékpár alkatrészek forgalmazása.

Trigo-Fix Kt.

Trigo-Fix Kt.

A Trigó-Fix Kft. logisztikai tevékenységét jelenleg 60 kamion végzi. Saját és idegen áru fuvarozását egyaránt végezzük, a cég 18 telephelye között egész évben folyamatosan járnak a járművek. Emellett külföldre is szállítunk árut, a legtávolabbi célpont eddig Olaszország. Telepeink gépesítésének ellenőrzése és karbantartása is a logisztikai részleghez tartozik. Törekszünk a magas színvonalú felszereltségre, gépesítésre. Jelenleg 24 darab Manitou rakodógéppel rendelkezünk ezekkel tudjuk biztosítani a gyors és zökkenőmentes kiszolgálást.

Trimük Kft.

Trimük Kft.

Cégünket 1993-ban alapítottuk. Akkor még csak tejsíkfóliát, fagyasztott élelmiszerhez alkalmas fóliát gyártottunk. Ezeket a termékeket a mai napig is gyártjuk, de ma már a fejlesztéseknek köszönhetően három -ötrétegű extruderrel készülnek.A fólia gyártása konfekcionálással egészül ki. Így a táskák különböző színben, méretben és fülmegoldással, a tasakok szintén több méretben és kivitelben kaphatók a soltvadkerti üzemünkben.

Tutti Élelmiszeripari Kft.

Tutti Élelmiszeripari Kft.

A Tutti Élelmiszeripari Kft. a Győr-Sopron főközlekedési út mentén, szép természeti környezetben található. A jelenleg is 100%-ig magyar tulajdonban lévő céget Prohászka Ottó vezetésével négy magánszemély alapította 1986-ban. Az alapító ügyvezető igazgató mellett még jelentős tulajdoni hányaddal rendelkezik Molnár János, a cég műszaki igazgatója, valamint az időközben kereskedelmi igazgatói munkakörből nyugdíjba vonult Bári Zoltán. A vállalkozás gyakorlatilag a semmiből indult és mára közepes méretű társasággá nőtt, s találta meg helyét a belföldi és külhoni piacokon.

Univerholz Kft.

Univerholz Kft.

Cégünket 4 fő többségi tulajdonnal rendelkező magánszemély és 1 jogi személy az Univerexpo Ipari Szövetkezet alapította 1997. szeptember 1-én. Elsősorban faházak, beleértve nyaralók, elárusító pavilonok, szerszámos-kamrák, kerti házak, kutyaházak gyártása és szerelése, ill. más profilunkba vágó faipari munkák végzésére. Egyedi tervezéssel lakóépület-elemeket is gyártunk. Az alapításkor az a 35 éves gyártási, szerelési tapasztalat állt mögöttünk, amelyet még az Univerexpo-nál szereztünk.

Vadkacsa Csárda

Vadkacsa Csárda

A Frei és Társa Kft. 2002 tavaszán nyitotta meg a Vadkacsa Csárda nevű vendéglátó egységét, melyhez egy nyugati felszereltségű üzemanyagtöltő-állomás és egy korszerű kamion/autómosó is tartozik. A Csárda 80 férőhelyes és az emeletén található egy 70 fős kivetítővel és hangtechnikával ellátott konferenciákra és egyéb zárt körű rendezvényekre alkalmas különterem. A Csárdához tartozik még egy 60 férőhelyes teljesen fedett terasz, mely a Csárdát körülölelő játszóteres park része. A Csárda belső tere a régi falusi vendéglátást idéző designnal készült, de természetesen felszereltsége a legkorszerűbb. A konyha haccp technológiával felszerelt, és a szakácsaink a nyitás óta a Csárdában dolgozó, elismert, fiatal szakemberek. Az étlapunkon éppúgy megtalálhatók a magyar konyha különlegességei, mint a reform konyha ételei: Pörköltek, Sült halak, salátakülönlegességek. A Vadkacsa Csárda Kecelen a Kiskunhalas felé vezető úton található hétvégenként élő zenével a hét minden napján 07.00-tól 22.00-ig várja kedves vendégeit.

Válent tűzvédelem

Válent tűzvédelem

Komplett tűz- és munkavédelmi szolgáltatások. Tűzvédelmi szabályzat, tűzriadó terv készítés. Tűzvédelmi szakvizsga,osztályba sorolás.Tűzoltó készülékek forgalmazása.Tűzvédelmi,munkavédelmi, környezetvédelmi, HACCP, ADR, menekülési irány, piktogram táblák forgalmazása. Reklám dekorációk, autó dekorációk, névjegykártyák készítése. tűzvédelmi szabályzat, tűzriadó terv,kockázatértékelés, tűvédelmi felülvizsgálat, tűzoltó készülék karbantartás. Tűzvédelmi eszközök forgalmazása, utánvilágító tábla gyártása, forgalmazása.

Hirdetés
Valmar munka- és tűzvédelmi webáruház

Valmar munka- és tűzvédelmi webáruház

Munkavédelmi ruházat, védőfelszerelések, munkabiztonsági jelek, tűzvédelmi eszközök kereskedelme. Komplett tűz- és munkavédelmi szolgáltatások. Tűzoltó készülékek forgalmazása. Tűzvédelmi,munkavédelmi, környezetvédelmi, HACCP,ADR, menekülési irány, piktogram táblák forgalmazása. Reklám dekorációk, autó dekorációk, névjegykártyák készítése, tűzvédelmi szabályzat, tűzriadó terv, kockázatértékelés, tűzvédelmi felülvizsgálat, tűzoltó készülék karbantartás. Tűzvédelmi eszközök forgalmazása, utánvilágító tábla, tűzoltó takaró, tűzcsap forgalmazása, felülvizsgálata. Tűzvédelmi szakvizsgáztatás, munkavédelmi oktatás, munkavédelmi szabályzat, létesítmény tűzoltósági tanácsadás. Beszerzések, képviselet, figyelmeztető tábla, matrica, horganyzott lemez, közúti tábla forgalmazása.

Vizes falak szigetelése

Vizes falak szigetelése

Az átnedvesedett falazat hatására csökken az épület hőszigetelt képessége, és növekszik a fűtés energiaigénye. A túlzott nedvesség nem csak kellemetlenséget és betegséget (allergiát, asztmát, ízületi fájdalmakat) okoz, hanem befolyással van az épületek tartósságára, gyengítik szerkezetét és kedvezőtlenül hat az ingatlan értékére is. Az állandóan jelen lévő nedvesség az épület egyéb szerkezeteit - hagyományos padlószerkezetek, nyílászárók - is nagymértékben károsítja. Az újravakolás és festés sajnos csak átmeneti megoldás a nedves falak esetében.

Volvox Kft.

Volvox Kft.

1991-ben családi vállalkozásként indult a Volvox Kereskedelmi Kft. Fő tevékenysége élelmiszer-ipari alap- és segédanyagok importja és forgalmazása a magyar piacon. A vállalkozás mai napig megtartotta fő profilját és családi vállalkozás jellegét. A Volvox Kereskedelmi Kft. megalakulása óta törekszik a magas színvonalú munkára, ami nem csak üzleti érdek, hanem pozitív emberi érzéseken alapuló szolgálatkészség. Magas színvonalú szakmai munkát végzünk az eladók és vevők kizárólag etikus és korrekt kiszolgálására.

Waberers Zrt.

Waberers Zrt.

A Waberer's Holding Zrt. nevében örömmel üdvözlöm honlapunkon. Oldalunkon olyan információkat állítottunk össze, melyek lehetővé teszik, hogy vállalata számára optimális megoldást találjon a fuvarozással, szállítmányozással és logisztikai szolgáltatásokkal összefüggő feladatok pontos, költséghatékony ellátására. Cégcsoportunk Waberer's optimum solution elnevezésű, egyedi, testre szabott, komplex szolgáltatás-csomagjával versenyképes szolgáltatást garantál, ami megkönnyíti az Ön termékének gyors, olcsó és biztonságos eljutását bármely piacra.

Weninger Bt.

Weninger Bt.

Más tevékenységek mellett, 1998-tól a Merten &Storck GmbH kizárólagos magyarországi képviselőjeként forgalmazzuk a Kochstar konyhai Befőzőautomatát és a Kombi-Set ivólékészítőt. Az első Befőzőautomatánkat 1991-ben Németországból kaptuk ajándékba, amelyet azóta is használunk és a mai napig kifogástalanul működik. Az akkor még a nekünk is újdonságnak számító háztartási készüléket, a német háziasszonyok már 12 éve használták. A saját tapasztalatunk és családunk megelégedettsége vezetett odáig, hogy a Befőzőautomata magyarországi forgalmazásába belevágtunk. Úgy gondoltuk, ha az automata valóban ilyen nagy segítség számunkra a háztartásban és használatával még egészségesebbé is tudjuk tenni táplálkozásunkat, akkor a Befőzőautomatát a magyar családoknak is meg kell ismernie.

Yto Targonca

Yto Targonca

Vállalkozásunk az Yto gyártmányú targoncák magyarországi importőre. Az Yto gyár dízel és gázüzemű targoncák széles palettáját kínálja, akár Isuzu, vagy Nissan motorokkal is. Ha elektromos targoncára van szüksége, akkor az egész világon jól bevált EP emelőket ajánljuk. Válogasson használt targoncáinkból. Használt targoncáink között talál nyugati és keleti típusokat egyaránt. A telephelyünkön lévő használt targoncák mindegyike alapos átvizsgálás után kerül ajánlattevésre.

Tuti menü