Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bács-Kiskun megyei cégek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Strupka - Thermal [7. oldal]
részletek »

Bács-Kiskun megyei cégek képes leírás: Strupka - Thermal [7. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 134 db
Strupka Zoltán

Strupka Zoltán

Strupka Zoltán vagyok. Egyéni vállalkozóként: Kefe, seprű, egyedi és műszaki kefe gyártásával, felújítással foglalkozom. Lajosmizsén élek, dolgozom. Mivel szeretném minél jobban kiszolgálni partnereimet munkanap: 06-19 óra között, hétvégén egyeztetett időpontban is elérhető vagyok. Mindig arra törekszem, hogy ügyfeleim elégedetten távozzanak tőlem. Munkámat a lehető leggyorsabban és legszínvonalasabban igyekszem elvégezni. Termékeimet magyar alapanyagból, magyar gyártók segítségével készítem. Amennyiben Önnek szüksége van, tapasztalt szakemberre válasszon engem.

Studio Vitae

Studio Vitae

Cégünk célja, hogy egyéni megoldásaival, kreatív elképzeléseivel, megbízható hátteret nyújtva segítse üzleti partnerit. A legalapvetőbb alkatrész és kellékellátástól kezdve, a rendszer kiépítésen, felügyeleten és karbantartáson át, a biztonságos internetes megjelenés és adatforgalom biztosításáig. A céget 2001-ben alapítottuk feleségemmel, azzal a meggyőződéssel, hogy a térségben tapasztalható szakmai űrt betöltse. Célul tűztük ki, hogy mindenki számára elérhető áron biztosítsunk számítástechnikai szolgáltatást, a legalapvetőbb alkatrészektől kezdve, egészen az internet szolgáltatásig. 2002-ben elindítottuk rádiós internetszolgáltatásunkat Kiskőrösön. Ezzel egy időben vezettük be webtárterület, domain regisztrációs, és vírusmentesített postafiók bérlet szolgáltatásainkat is. Számos cég tisztelt meg bennünket bizalmával és váltunk beszállítói és rendszer-felügyeleti partnerévé.

Symalen Technológia

Symalen Technológia

Symalen szerelési technológia a korszerű, igényes villanyszerelésért! A technológia alapja, hogy a védőcsövet célirányosan az elosztótól a szerelvényekig, illetve a szerelvények között, a szerelőbetonon kell vezetni. A Symalen technológia modern gondolkodásmódot kíván a tervezőktől, kivitelezőktől egyaránt. A technológia lényege az aljzatbetonban történő védőcsövezés alkalmazása.

Sza&Sza Autómentő

Sza&Sza Autómentő

Közlekedünk nap mint nap és ezzel együtt jár az is, hogy gépkocsink műszakilag meghibásodik, vagy balesetet szenved! Szerencsére ritkán történik meg mindez, de ha igen akkor nem mindegy senkinek sem, hogy mennyibe is fog kerülni a gépkocsi szállítása vagy helyszíni javítása. Mit tehetünk ekkor? Hívjuk a tudakozót, próbáljuk a hozzánk legközelebb lévő autómentő szolgáltatót megkeresni! Ha egy-egy cég több órát várakoztatva távolabbról küld értünk autómentőt vagy segély szolgálatost, vagy a szolgáltatás közvetítésért a díj 20-30%-át kéri el a szolgáltatótól (ezáltal tőlünk) akkor kénytelenek vagyunk mi a többletköltségeket megfizetni.

Szabó Kandalló

Szabó Kandalló

Ha minőségi kandallót keres ne nézelődjön tovább, mert jó helyen jár! Vállalkozásunk már több mint 20 éve elégíti ki az ügyfelek igényeit, legyen szó akár egyedi építésről, tervezésről akár alapanyagokról vagy kiegészítőkről. Kályháink, kandallóink innvoatívak, kiemelkedően magas hatásfokúak és megfelelnek a legszigorúbb elvárásoknak. Folyamatosan megújuló kandalló kinálattal és exkluzív bemutatótermünkkel várunk minden érdeklődőt! Ahhoz, hogy a kandalló ne csak egy szimpla fűtőtest legyen, hanem akár otthonunk legszebb pontja, nagyon fontos a megfelelő burkolat kiválasztása. A természetes anyagok használata otthununkban napról-napra népszerűbbé válik. Bemutatótermünkben megtekinheti a legújabb mintákat, kályhákat és kedvére válogathat a legmodernebb kandallók között.

Szalai és Ecsődi Kft.

Szalai és Ecsődi Kft.

Azonnali áruhitel ügyintézés a helyszínen!!Fél áras akció olvassa el akciós rovatunkat a részletek miatt!.Konyhabútor elemek -30% al olcsóbbak ebben az évben! Hihetetlen nagy árengedmények!Akciós árainkat csak üzleteinkben látja, webáruházunkban nem írjuk át az összes árat erre a rövid időre.

Szíjártó Bt.

Szíjártó Bt.

Vállalkozásunk 1986-ban alakult mint egyéni vállalkozás, baromfi és tojás kereskedelmére. 1993 óta Bt formájában folytatja tevékenységét. Kezdetben élelmiszer feldolgozók és zöldségboltok számára szállítottunk tojást, később a hazai piacon megjelent áruházláncok részére, csomagolva. 2002-ben korszer tojásosztályozó és csomagoló üzemet avattunk fel, igazodva a piaci igényekhez. Termékkínálatunk igen széleskörű: -Standart termékek: 6-os, 10-es 15-ös és 30-as kiszerelésben; -Prémium termékek: extra sárga, fitnesz, mély-almos, jódozott, 10-es kiszerelésben; -Prémium termékek: extra sárga, mély-almos, szalmonella ellen kezelt, 30-as kiszerelésben. A húsvéti időszakban főtt, festett tojással is állunk vevőink rendelkezésére. Vállalkozásunk Lohmann Brown Classic naposcsibék és 18 hetes tojójércék forgalmazásával is foglakozik.

Tábla bolt

Tábla bolt

Vállalkozásunk a munka- és tűzvédelmi ruházatok,felszerelések forgalmazása mellett, komplex munkavédelmi- és tűzvédelmi feladatok ellátásában segédkezik vállalkozások, intézmények, gazdálkodó szervezetek számára. Elkészítjük vállalkozása munka- és tűzvédelmi szabályzatát, kockázatértékelését. Foglalkozunk tűzvédelmi szakvizsgáztatással, tűzoltó készülékek felülvizsgálatával is.

Tábla webáruház

Tábla webáruház

Cégünk fő profilja munkabiztonsági foglakozás-egészségügyi és tűzvédelmi jelzések elsősegélynyújtó táblák, érintésvédelmi táblák, kresz-táblák, valamint különböző piktogramok, feliratok gyártása és forgalmazása. A vállalkozás nyomdai háttérrel rendelkezik, így igazán sürgős megrendeléseket is teljesíteni tudunk. Továbbá lehetőségünk van egyedi táblák kivitelezésére is. Ügyfeleink igényeit a maximális rugalmassággal kezeljük. Ennek köszönhetően megrendelőink köre folyamatosan bővül. Termékeink választékát folyamatosan bővítjük és törekszünk arra, hogy ezek mielőbb ismertté váljanak, és bevezetésre kerüljenek széles felhasználói körben. Ezt bizonyítja, hogy cégünk webáruházat is üzemeltet az egyéni illetve a kis - és nagyvállalkozók kényelmesebb vásárlása érdekében.

Hirdetés
Táblabolt

Táblabolt

Cégünk fő profilja munkabiztonsági foglakozás-egészségügyi és tűzvédelmi jelzések elsősegélynyújtó táblák, érintésvédelmi táblák, KRESZ-táblák, valamint különböző piktogramok, feliratok gyártása és forgalmazása. A vállalkozás nyomdai háttérrel rendelkezik, így igazán sürgős megrendeléseket is teljesíteni tudunk. Továbbá lehetőségünk van egyedi táblák kivitelezésére is. Ügyfeleink igényeit a maximális rugalmassággal kezeljük. Ennek köszönhetően megrendelőink köre folyamatosan bővül. Termékeink választékát folyamatosan bővítjük és törekszünk arra, hogy ezek mielőbb ismertté váljanak, és bevezetésre kerüljenek széles felhasználói körben. Ezt bizonyítja, hogy cégünk webáruházat is üzemeltet az egyéni illetve a kis - és nagyvállalkozók kényelmesebb vásárlása érdekében.

Tanyacsárda

Tanyacsárda

A természet adta turisztikai lehetőséggel élve és az évek során egyre sokasodó vendégeink megelégedettségére alkottuk meg 1992-ben az Új Tanyacsárdát, ahol a hagyományos lótenyésztésre épülő lovasközpont mellett mára igazi programcentrum létesült. Kettő nyári nyitott teraszunkon, kettő teremből álló fedett éttermünkben és kerthelyiségünkben összesen több mint ezer vendég fogadására nyílik lehetőség, és ehhez a tényhez igazítottuk a konyhai háttér kialakítását is.

Technical Tüzeléstechnikai Kft.

Technical Tüzeléstechnikai Kft.

26 komplett kiállított kandallóval, széles választékkal és segítőkész, hozzáértő eladókkal várjuk kedves vevőinket 140 négyzetméteres bemutatótermünkben. Ez az ismertető néhány hazai gyártású kandallót mutat be. Természetesen az Ön elképzelése szerint egyedi kandalló tervezését, építését is vállaljuk. Nyugodtan gondolkodjanak merészen, a kandalló a hagyományos falhoz és sarokba építetten kívül lehet pl.: térbe állított, térelválasztó hatású, oldalüveges kandalló is. Kémény hiánya illetve nem megfelelő elhelyezkedése esetén is tudunk megoldással szolgálni. A kandalló burkolóanyaga lehet: márvány, mészkő, gránit, kályhacsempe, terméskő, stb., gazdag szín-, forma- és anyagválasztékban.

Temaforg Kft.

Temaforg Kft.

A Temaforg Központi Gyárát 1969-ben kezdték el az előnyös infrastruktúrával rendelkező Kunszentmiklóson felépíteni. Az új gyár 1971-ben zöldmezős beruházásként kezdte meg tevékenységét. A gyár 1994. március 1-től önálló, magántulajdonban lévő gazdasági társaságként tevékenykedik. Kezdetben belföldi és külföldi eredetű használt ruhákból géptisztító rongyot állítottunk elő. A '70-es évek közepétől folyamatosan megkezdődött a használt ruha feldolgozása mellett a nem-szőtt műszaki és egyéb textíliák előállítása. A két technológia a '80-as évek közepéig párhuzamosan működött, 1985-től profiltisztítás következtében a gyár csak nem-szőtt kelmék előállításával foglalkozik.

Tempel Kft.

Tempel Kft.

A különböző gyártók új gépei mellett a Temple Kft-nek széles kínálata van a zöldségtermesztéshez szükséges használt speciális gépekből. Raktárkészletünkön többek között majdnem mindig megtalálható körülbelül 30 darab különböző burgonya kombájn, 10 darab burgonya felszedő, 10 darab sárgarépa kombájn, stb. A Tempel Kft-nek van az egyik legnagyobb választéka a használt speciális gépekből Európában. Emellett mindig megtalálhatók tiszakécskei raktárkészletünkben új speciális gépek is.

Terrakotta Csempecentrum

Terrakotta Csempecentrum

Fő tevékenységünk csempe és padlólap forgalmazása, melyekből igen széles választékot igyekszünk biztosítani: hazai, olasz és spanyol csempegyártók több mint ezer termékét kínáljuk. A burkolólapokon kívül szaniterárut, wellness- és hidromasszázs termékeket, csaptelepet, kádat, zuhanykabint árusítunk, azaz szinte mindent, amire Önnek fürdőszobájához szüksége lehet. Kínálatunkban Ön is megtalálhatja az elképzelésének megfelelő termékeket az egyszerűtől az exkluzív kategóriáig. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a minőségre, boltjaink nagy részében nemzetközileg ismert és elismert gyártók magas színvonalú termékei találhatóak. A minőség mellett nagy jelentőséget kapnak áraink is: ezeket állandó akcióinkkal, speciális kedvezményekkel próbáljuk minél elfogadhatóbbá, még vonzóbbá tenni vásárlóink számára.

Térváz Kft. - csarnoképületek tervezése, gyártása

Térváz Kft. - csarnoképületek tervezése, gyártása

A Térváz Kft. a könnyűszerkezetes épületek tervezésén, gyártásán és szerelésén kívül hagyományos építőipari tevékenységgel, lakó- és mezőgazdasági, állattartási, ipari épületek, élelmiszeripari üzemek tervezésével és kivitelezésével is foglalkozik. A gyártást saját szakembereink végzik, akik gyakorlott szerkezetlakatosok, minősített hegesztők, tapasztalt irányítók. Megbízható, rövid határidővel teljesítő, állandó szállítók stabil minőségű anyagaival dolgozunk.

Thermal Kozmetikai Kft.

Thermal Kozmetikai Kft.

Társaságunk, 1989 június 1-én kezdte meg működését azzal a céllal, hogy a gyógyhatásukról híres magyar gyógyvizek felhasználásával test- és hajápoló készítményeket gyártson és forgalmazzon. A Thermal gyógyvíz termékeink a harkányi, hajdúszoboszlói, bükfürdői, gyulai gyógyvízzel készülnek, melyek a gyógyfürdőkúra meghosszabbítására, a gyógyvíz hatásának házhoz szállítására alkalmasak. Fő profilunk a jó izomlazító hatású Thermal Harkányi, Hajdúszoboszlói, Bükfürdői, Gyulai gyógyvízkrémek - professzionális masszázskrémek - gyártása.

Tuti menü