Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bács-Kiskun megyei cégek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Pénztárgép - SKF [6. oldal]
részletek »

Bács-Kiskun megyei cégek képes leírás: Pénztárgép - SKF [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 134 db
Pénztárgép Szerviz Kft.

Pénztárgép Szerviz Kft.

A Pénztárgép Szerviz Kft. 1995 áprilisában alakult meg Kecskeméten. Az évek során cégünk megerősödött, törzstőkénk növekedett. Valamennyi pénztárgépünk rendelkezik APEH engedéllyel. Jelenlegi tevékenységi körünket, termékpalettánkat bővítjük, folyamatosan újabb termékeket tudunk ajánlani vevőink számára, amelyek olcsóságukkal és megbízhatóságukkal méltán lettek közkedveltek. Megkezdtük motoros futárszolgálatunkat. Ennek keretében telefonos hibabejelentés után a helyszínen javítják meg motoros angyalaink a pénztárgépeket.

Pepita-EuroTex Kft.

Pepita-EuroTex Kft.

1998-ban családi vállalkozásként kezdtünk használt-ruha kiskereskedelemmel foglalkozni, majd 2005 óta sikeres nagykereskedelmi tevékenységet folytatunk, 80%-ban közvetlen angol importból származó ruhát válogatva, kiskunhalasi válogató üzemünkben. Ezenkívül importálunk, és értékesítünk több Európai uniós országból, Original ruhát (Hollandia, Belgium, Svájc, Olaszország stb.).

Peri-Pack Kft.

Peri-Pack Kft.

1996-ban megalapítottuk a Peri-Pack Kft.-t. Ez a vállalkozás megalakulása óta Kerekegyházán működik. Cégünk kezdetekben műanyag tasakok gyártásával és forgalmazásával foglalkozott. Fejlődésünk és tevékenységi körünk kiszélesítése során megkezdtük a műanyag és papír alapú díszcsomagoló, reklám-, ajándék-, italtartó dobozok, címkék, irodai kiegészítő mappák, iskolai csomagolók gyártását, forgalmazását. Egyedi igények, kistételes megrendelések teljesítését is vállaljuk az elképzelt grafikával, nyomdai előkészítéssel és kivitelezéssel. Cégünknél a számítógépes rendszer biztosítja a gyors információáramlást, amely a megrendeléstől a kiszállításig a teljes termelési és ügyviteli folyamatot átfogja.

Péter és Patrick Szíjgyártó

Péter és Patrick Szíjgyártó

Tisztelt látogató , egy kis céget képviselünk, amely kézműves termékeket gyárt Magyarország szívében, Lajosmizsén. Cégünk mindennemű lovas felszereléseket gyárt, a legegyszerűbb bokavédőtől, a lovagló kantárig, a bock nyeregtől, a legprofibb díjhajtó és marathon szerszámokig. Termékeink mássága, a kézi varrásban, a speciális festésben és a precíz kidolgozásban rejlik. Cégünk 1991-ben kezdte működését Lajosmizsén, az egyik legismertebb lovas régió Magyarországon, külföldi és belföldi lovasok körében egyaránt. Hisszük hogy a minőség, az egyik legfontosabb és a legalapvetőbb dolog a termékgyártásban.

Pintér Művek

Pintér Művek

Üdvözöljük a Pintér Művek magyar nyelvű honlapjain. Megtisztelő látogatásával, reméljük, sikerül jobban megismertetnünk Önnel vállalatunk tevékenységét, törekvéseit és munkafilozófiáját. A Pintér Művek a modernizálódó magyar gazdaság egyik jelképértékű egysége. Rugalmassága, gyorsasága, megbízhatósága és jó gyártmányminősége közismert gazdasági partnerei körében, amely körben Önt is szívesen látjuk. Cégünk jelmondata: Ön adjon feladatot, Mi megoldjuk, megtervezzük és kivitelezzük.

Plasztikverzum

Plasztikverzum

A plasztikverzum minőségi csomagolóanyagokat és kiegészítő termékeket kínál partnerei számára versenyképes árakon olyan cégeknek, nagykereskedőknek, kiskereskedőknek, akiknek fontos, hogy harmóniában legyen a megbízható minőség, pontosság és az ár. Célkitűzésünk, hogy az Ön csomagolóanyag alkalmazási területeihez, a legszélesebb választéklehetőséget biztosítsuk.

Prímakő Kft.

Prímakő Kft.

2003-ban egy tehetséges, fiatal szakemberekből álló csapat elhatározta, ideje új színt vinni a betonelemgyártás kissé szürke világába. Így jött létre a Prímakő Kft., amely rövid története ellenére már számos sikeres megbízást teljesített a megrendelők teljes megelégedésére. Termékeink a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek, legyen szó akár öntött, akár természetes kövekről. Forgalmazott termékeink beszállítói a legnevesebb gyártók közül kerülnek ki. A gyártás során felhasznált kiváló minőségű alapanyagok biztosítják az időtállóságot és azt az esztétikai élményt, amit ma egy házról, udvarról, parkról vagy akár irodaházról elképzelünk.

Prometeo Kft.

Prometeo Kft.

Cégünk , a Prometeo Kft. Több éve van jelen a hazai nagykereskedelmi piacon (elsősorban a hazai üvegmécses nagykereskedelemben) , ahol vezető piaci szerepet tölt be. Használt bolti berendezések forgalmazásával 2009-ben kezdtünk foglalkozni, s célunk, hogy a használaton kívüli jó állapotú eszközök és berendezések korrekt áron cseréljenek gazdát. Sok kisvállalkozás esetében egy-egy berendezés, gép vagy eszköz (de akár egy nagyobb teherbírású polcrendszer is) beszerzése igen komoly tehervállalást jelent, ezért mindenképpen ajánljuk sokszor alig használt üzletberendezéseinket.

Protokon Kft.

Protokon Kft.

A Kft. 2003 szeptemberétől a Brunswick vegyesvállalatként fitneszgépekkel bővítette ki gyártási palettáját. Világhírű fitneszgépeiket öt kontinensre szállítják, Life Fitness márkanévvel. Tervezésüket és gyártásukat korszerű Cad/Cam technológia támogatja. Cnc technológiáik: marás, síklemez- és cső-lézerkivágás, lemez- és csőhajlítás, robothegesztés, mérés, felület-előkészítés, porszórásos festés.

Hirdetés
Raab Karcher

Raab Karcher

A Saint-Gobain Építőanyag Kereskedelmi Zrt. pályázatot ír ki a 2011 első félévére vonatkozóan (2011 január 15-től) a Raab Karcher Építőanyag Kereskedések dunántúli telepei közötti folyamatos építőanyag - fuvarozás lebonyolítására, amelyek általában 22-24 tonnás ponyvás gépkocsikkal bonyolíthatók le.

Rabi Tamás E.V.

Rabi Tamás E.V.

Régi is, új is vagyok a késkészítők világában. -Régi, mert a késkészítés mesterségét Tumpek Ferenc népi iparművésztől tanultam. akinek keze alatt 17 évet dolgoztam és készítettem a dnc késeket Alkotóházában. Elsajátítottam a kézzel készített kések mesterségének szakmai alapjait, ismereteit. Volt alkalmam megtanulni a precíz, hibátlan, kézi munkával történő késgyártást, illetve a bőrdíszműves szakma fogásait. -Új, mert 2007. év végén, családommal úgy döntöttünk, hátrahagyjuk városi életünket, és egy nyugodt, csendes kis településre költözünk. A költözés sok változást hozott életünkben. Lehetőséget adott, hogy immár saját műhelyemet kialakítsam, ahol már saját késeimet készíthetem

Rimóczi Art

Rimóczi Art

Mi is az a grillázs és mi a jó grillázs receptje? Hogyan lettem grillázskészítő? Engedjék meg, hogy röviden bemutassam a grillázs, mint csemege elkészítésével kapcsolatos történetemet. Lajosmizsén születtem 1977-ben. Kisebb-nagyobb megszakítással szülővárosomban élek és dolgozom. Tanult foglalkozásom szakács, melyet intenzíven gyakorlok a Gerébi Kúria Hotel és Lovasudvarban Lajosmizsén. Hobbi szinten kezdtem érdeklődni a grillázs, a grillázskészítés iránt, melyben tanárom és nagy segítségem volt Kasza Péterné Kati néni, melyet köszönök neki, hogy az eltűnőben lévő művészeti alkotásokat életben tartsuk.

Ritgasser Szabadi Bt.

Ritgasser Szabadi Bt.

Cégünk 1999-ben alakult szerkezetlakatos munkára szakosodva, mely tevékenységet fémszerkezet gyártással, szereléssel ill. konténergyártással egészítettünk ki. 12 munkatársunkkal együtt törekszünk megrendelőink igényeinek legkiválóbb minőségben történő teljesítésére.

Schumacher Ajtóüzem

Schumacher Ajtóüzem

Minőségi fa nyílászárók gyártása, felületkezelése, helyszínre szállítása, beépítése. Otthon, öröm, nap, mint nap. Azon fáradozunk, hogy Önnek olyan otthona legyen, ahol körülöleli a természetesség. Ablakaink igényes és korszerű megoldásokkal készülnek, bejárati ajtóink esztétikusak, biztonságosak és időtállóak, beltéri ajtóink pedig a modern vagy a klasszikus vonalvezetésükkel az Ön házának, lakásának dekoratív elemeivé válhatnak. Válasszon új vagy felújított otthonába Schumacher nyílászárót, hogy hosszú évek múltán is úgy érezze, jól döntött a nyílászáró választásnál.

Sendula Kft.

Sendula Kft.

1993-ban indítottam el egyéni vállalkozásomat Kecelen, ahol autószerelőként kezdtem el dolgozni. A saját szerviz működtetése előtt a keceli Szőlőfürt Mg. Szövetkezetnél (1978-1983), mint autó és gépszerelő, valamint a kiskunhalasi Teszöv-nél, a későbbi Vizsgabázisnál (1983-1993), mint jármű diagnosztikus, dízel adagoló beállító és vizsgabiztos szereztem gyakorlatot. Az egyéni vállalkozásban az első évtizedben párhuzamosan foglalkoztunk gépjárműjavítással, és mezőgazdasági szolgáltatások nyújtásával. Az előbbi esetén főleg a dízel gépjárművek javításával, karbantartásával, valamint adagoló javítással foglalkoztunk, az utóbbi esetén pedig a szántóföldi növény- és szőlőtermesztés mellett, mezőgazdasági szolgáltatások nyújtásával. A vállalkozás növekedése és a megjelenő pályázati lehetőségek miatt azonban szükség volt a két tevékenység külön választására, ezért 2003-tól a gépjárműjavítással már a Sendula Kft. foglalkozik, a mezőgazdasági tevékenységet pedig az egyéni vállalkozás viszi tovább.

SEOkey Kft.

SEOkey Kft.

Egyedi kinézetű és megoldásokat tartalmazó weboldalt / webáruházat szeretne? Fontos szempont a könnyű kezelhetőség, hogy naprakészen tudják tartani az oldalt? Az sem hátrány, ha támogatja a marketing eszközeit, és ha valaki keres a keresőkben akkor az oldala az élmezőnyben van az adott termékkel vagy szolgáltatással? Jobban szereti a személyes konzultációt és előny, ha az oldal készítői helyben vannak? Keressen fel minket elképzeléseivel, és megvalósítjuk azokat. Helyben vagyunk, bármikor elérhet ;) Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

SKF alkatrész szaküzlet

SKF alkatrész szaküzlet

Cégünk gépalkatrészek (elsősorban ipari, mezőgazdasági, autós alkatrészek) forgalmazásával, szerszámok, eszközök, tartozékok, ipari anyagok, segédanyagok kereskedelmével foglalkozik. Csapágyak és tartozékaik, csapágyházak, autós csapágyak, tömítések, szimeringek, O-gyűrűk, seegergyűrűk, hajtástechnikai elemek, ékszíjak, láncok, lánckerekek, tisztító anyagok, ipari ragasztók, kenőanyagok, manuális és automata zsírzók, kötőelemek, pneumatika alkatrészek, vezérléstechnikai elemek, kéziszerszámok, levegős szerszámok, csatlakozók, kompresszorok, hűtveszárítók, mosók, védőkesztyűk, védőeszközök ... Kedvező árak , rugalmas kiszolgálás, ingyenes kiszállítás egyeztetés szerint az ország bármely ponjára ... Remélem, felkeltjük érdeklődését, és az elkövetkezendő időkben jó együttműködést alakíthatunk ki.

Tuti menü