Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bács-Kiskun megyei cégek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Lipiliszt - Paralel [5. oldal]
részletek »

Bács-Kiskun megyei cégek képes leírás: Lipiliszt - Paralel [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 134 db
Lipiliszt Kft.

Lipiliszt Kft.

Cégünket családi vállalkozásként indítottuk 2003-ban. Telephelyünket Békéscsaba mellett Muronyban hoztuk létre, ahol egy Európai Uniós szinvonalú malomüzemet építettünk fel. Malmunkban hagyományos köves örlésű örlőgéppel őröljük a gabonát, amivel csak teljes kiörlésű örleményeket tudunk előállítani. Cégünk csak bio alapanyagokból (búzából, tönkölybúzából, rozsból) készít teljes kiörlésű lisztet. Technológiánk megengedi a más szemes gabonák őrlését is pl.:kukorica, rizs ,árpa stb. Malmunkat és az általunk őrölt gabonát egy magyarországi ellenorzőcég, a Biokontroll Hungary Kht. ellenőrzi, mely garantálja a vegyszermentes bio minőséget. Termékeinket 1 kg-os papírtasakban és 25 kg-os zsákos kiszerelésben lehet megvásárolni.

Loréal Szalon

Loréal Szalon

Tizenöt éve sikeresen működtetem a Loreal szalonomat. Igyekszem mind a hajat, mind pedig a fejbőrt is karbantartani mert e kettő csak együttesen tud tökéletes harmóniában tündökölni. Hajvágásaim követik az aktuális szezon trendjeit, melyet London, Milánó és Párizs diktál Rendszeresen járok szemináriumokra. Számos szakmai kiválóságtól tanulom a szakma legújabb trükkjeit: Szabados Iréne, Hajas László, Fátrai Krisztina, L'Oréal Akadémia.

Marillen Kft.

Marillen Kft.

Cégünk jelenlegi fő tevékenysége az aszeptikus gyümölcsvelő gyártás. A friss gyümölcsökből készült, natúr, félkész termékeket többségében a hazai és külföldi gyümölcslégyártók, valamint a bébiétel készítő cégek vásárolják meg. Szokásos termékeink a meggy, kajszi- és őszibarack, szilva, körte, alma és birsalma gyümölcsökből, valamint bio paradicsomból, sütőtökből és sárgarépából készült gyümölcs- illetve zöldségvelők, melyet évi 4-5 ezer tonna mennyiségben készítünk vásárlóink részére. A Marillen Kft. állandó célja az elégedett megrendelői kör bővítése, annak érdekében, hogy keresett és színvonalas terméket állítsunk elő a kiváló minőségű magyar gyümölcsökből.

Menekülési táblák rendezvényekre

Menekülési táblák rendezvényekre

Tűzoltó készülékek és nagyméretű utánvilágító menekülési táblák bérlése szabadtéri rendezvényekre A 3/2011. (III. 8.) Korm. rendelet a zenés, táncos rendezvények működésének biztonságosabbá tételéről szóló jogszabály szerint minden rendezvényre biztonsági tervet és Tűzvédelmi szabályzatot kell készíteni. A jogszabály előírása szerint a következő elírások kötelezőek: 1. Menekülési irány tábla: Szabadtéri rendezvény területéről a gyors és biztonságos menekülés érdekében menekülési lehetőséget kell kialakítani, ezeket - napnyugta utáni időszakban is látogatható rendezvény esetén világító vagy utánvilágító - biztonsági jelekkel jelölni kell. A jelölések láthatóságát biztosítani kell, oly módon, hogy a nézőközönség számára kialakított terület bármely pontjáról legalább egy jelölés látható legyen. A jelölések legkisebb mérete legalább 1200 x 600 mm 2. Tűzoltó készülékek: Szabadtéri rendezvényen - 154 a színpad védelmére minden megkezdett 50 m2 után 1 db 34 A teljesítményű, - 155 az öltözők, raktárak védelmére minden megkezdett 50 m2 után 1 db 34 A teljesítményű, - 156 a vendéglátó egységek védelmére egységenként 1 db 34 A, 183 B teljesítményű tűzoltó készüléket kell készenlétben tartani. Cégünk költséghatékony megoldást kínál a rendezvényszervezők számára. Ne vásárolja meg, hanem csak bérelje ki a rendezvény időtartamára az eszközöket.

Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft.

Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft.

A Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft. 1990 óta van jelen az építőipari piacon, s elmondható, hogy jelentős vállalkozás nem csupán saját régiójában, hanem országos viszonylatban is. A kezdetben tisztán építőipari kivitelezéssel foglalkozó vállalkozásunk a piaci kihívások és lehetőségek révén folyamatosan alakította, bővítette szolgáltatásait, tevékenységét. Napjainkban a Merkbau Kft-t 3 kiemelkedően fontos üzletága és 3 tevékenységi kör reprezentálja.

Minipet Plastics 10-250 ml-es mini PET palackok gyártása

Minipet Plastics 10-250 ml-es mini PET palackok gyártása

Cégünk elődje, az Iminvest Kft. 2001-ben itt kezdte meg a mini PET palackok gyártását. Ehhez saját tervezésű automata palackfújó gépeket helyeztünk üzembe, és megkezdtük a PET palackfújáshoz szükséges preformok gyártását is. 2004 óta Vevőink teljesebb kiszolgálása érdekében palackjainkhoz mérsékelt árú PE garanciazáras kupakokat is gyártunk. PET palackgyártás szeszesitalok palackozására, élelmiszeripari termékek csomagolására, gyógyszerek, gyógyhatású készítmények csomagolására, vegyipari termékek csomagolására.

Mizsei Kft.

Mizsei Kft.

Honlapunkon szeretnénk Önnek bemutatni és tájékoztatást adni a Mizsei Kft.-ről, tevékenységéről és telephelyeiről. A Mizsei Kft. -t 1991. januárjában alapította meg Borbély Károly és Borbély Károlyné, azzal a szándékkal, hogy a vas-műszaki üzleti életben a jelentkező vevői igények egy részét saját gyártóbázisukon előállított termékekkel elégítik ki. Azóta eltelt időszak alatt a Mizsei Kft-nek sikerült létrehozni és üzemeltetnie Lajosmizsén egy Tüzép telepet, vas műszaki Otthon áruházat, Kecskeméten vas és acéláru kereskedelmi telepet, Szekszárdon és Cibakházán egy-egy fémipari gyártóbázist, valamint szintén Lajosmizsén és Szekszárdon egy Tűzihorganyzó üzemet. A Mizsei Kft. gyártástól a kiskereskedelemig bezárólag főleg az acélipari termékek terén folytatja tevékenységét.

Motogép autószerelés Kalocsa

Motogép autószerelés Kalocsa

Cégünk gépjárművek teljes körű fenntartásával foglalkozik. motor,futomű diagnosztika, vizsgára felkészítés, vizsga ügyintézés, centrálzár szerelés,javítás,sebességváltózár szerelés, elektromos ablak szerelése,javítása, tolatóradar,tempomat szerelés, motorikus javítás A műanyag egy speciális sikodúr anyag mely ütésálló és egyben élelmiszerbarát! Az egészet penészgátló szigeteléssel látjuk el! A műanyagról műbizonylatot is tudunk adni! Igény szerint előzetes árajánlat készítése. Minőségi munkák rövid határidővel, kedvező árakkal!

Munkaruha webáruház

Munkaruha webáruház

Cégünk fő profilja : - munkavédelmi ruházatok,védőfelszerelések, védőeszközök, tűzvédelmi eszközök gyártása,forgalmazása. - logó(gépi) hímzés, póló nyomtatás - reklám, üzlet és autódekorációk készítése - munkabiztonsági foglakozás-egészségügyi és tűzvédelmi jelzések elsősegélynyújtó táblák, utánvilágító jelek, érintésvédelmi táblák, KRESZ-táblák, valamint különböző piktogramok, feliratok gyártása és forgalmazása. A vállalkozás nyomdai háttérrel rendelkezik, így igazán sürgős megrendeléseket is teljesíteni tudunk. Továbbá lehetőségünk van egyedi táblák kivitelezésére is. - tűzvédelmi, szabályzatok kidolgozása. Tűzriadó terv, tűzvédelmi osztálybasorolás, tűzterhelés számítás készítése - kockázatértékelések, munkavédelmi szabályzatok készítése - tűzvédelmi szakvizsgáztatások végrehajtása. - tűzvédelmi érintésvédelmi és villámvédelmi felülvizsgálatok végrehajtása, kivitelezése - tűzoltó készülékek, tűzcsapok,tűzivíz medencék felülvizsgálata, karbantartása. Ügyfeleink igényeit a maximális rugalmassággal kezeljük. Ennek köszönhetően megrendelőink köre folyamatosan bővül. Termékeink, szolgáltatásaink választékát folyamatosan bővítjük és törekszünk arra, hogy ezek mielőbb ismertté váljanak, és bevezetésre kerüljenek széles felhasználói körben. Ezt bizonyítja, hogy cégünk webáruházat is üzemeltet az egyéni illetve a kis - és nagyvállalkozók kényelmesebb kiszolgálása érdekében.

Hirdetés
N-Brite Horizont Könyvelő Kft.

N-Brite Horizont Könyvelő Kft.

2011-ben került megalakításra az N-BRITE Horizont Kft., kecskeméti székhellyel, 2002 óta működő budapesti cég testvér cégeként. Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk ingatlanfejlesztéssel, ingatlanforgalmazással foglalkozó társaságok, vendéglátóipari egységek valamint ügyvédi irodák könyvvezetésében, adózási gyakorlatában, továbbá a vállalkozások átalakulásával kapcsolatos adózási és számviteli feladatok ellátásában. Az utóbbi három évben alapítványok, non-profit szervezetek könyvelésében is jártasságra tettünk szert. A szokásos számviteli feladatok ellátása mellett igény szerint vállaljuk speciális vezetői igényeket kielégítő kontrolling kimutatások elkészítését. Nagyobb forgalmat lebonyolító ügyfeleink részére helyszíni könyvelést biztosítunk, akár napi többórás jelenléttel. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kapcsolattartásra, az igényes könyvvezetéshez szükséges információk beszerzésére és az ügyfelek határidőben történő tájékoztatására. Cégünk tagja a Minőségi Könyvelők Klubja Egyesületnek, és rendelkezik mindenre kiterjedő szakmai felelősségbiztosítással.

Napsugár Vendégház

Napsugár Vendégház

A közelünkben van a kedvelt 'Kiskőrösi gyógy- és strandfürdő', kinti, benti, árnyékos, úszó és gyerekmedencékkel, ahol pihenhet, fürödhet, gyógyulhat, szaunázhat, felüdülhet kedvére. A fürdő különböző gyógy- és wellness szolgáltatásokkal, masszázs, fitness, gyógykezelések... stb., áll az odalátogatók rendelkezésére.

Nefty Informatika

Nefty Informatika

Vállalkozásunk elsődleges célja az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatásaink minőségének állandó fenntartása és javítása. Célunk továbbá a partnereinkkel való szoros és hatékony együttműködés kialakítása, mely során elengedhetetlen az adatvédelem és a bizalmas információkezelés. Nefty Informatika informatikai problémák megoldására jött létre 2001-ben. Tapasztalataink hardverek és szoftverek terén széles körűek ügyfeleinknek köszönhetően, akik rendkívül változatos gép- és eszközparkkal rendelkeznek.

Nidocom

Nidocom

2001 alakult cégünk, ami elsősorban számítástechnikai cikkek forgalmazására lett alapítva. Tulajdonosai teljes mértékben bácsalmási magánszemélyek, akik elkötelezettek, hogy a kistérségben a legmagasabb színvonalon szolgáltassanak a lakosság és az üzleti szféra részére. Cégünk megvalósít minden olyan egyedi, helyi igényt, amelyet a konkurens nagy szolgáltatók nem tudnak felvállalni.

Optanet Kft.

Optanet Kft.

Az Optanet Kft. törekszik arra: hogy a legjobb minőségű, megbízhatóságú szolgáltatást nyújtsa, hogy fejlessze rendszereit és ezáltal szolgáltatásait, hogy folyamatosan fejlessze munkatársai szaktudását, hogy az ügyfelek 'MINŐSÉGI' szolgáltatónak tartsák. Ügyfélközpontúságunkhoz rendeljük a szervezet folyamatos fejlesztését és a megújulás iránti igényt. Ügyfeleink megelégedettsége érdekében komplex vállalatirányítási rendszert üzemeltetünk, szolgáltatásaink és lehetőségeink bővítése érdekében rendszereinket bővítjük, a tevékenységünkben széleskörű szoftveres segítséget veszünk igénybe. Az Internetes kommunikáció valamennyi területén igyekszünk minél több szolgáltatást kínálni.

Orange Monkeez

Orange Monkeez

E weblap célja, hogy útikalauzként szolgálva könnyen érthető formában mutassa be Önnek az Internetes reklámozás hasznosságát és előnyeit, emellett átfogó képet adjon cégünk szolgáltatásairól, és az azokban rejlő lehetőségekről. Ezzel is szeretnénk segíteni Önt a döntésben. Cégünk fő profilja a webfejlesztés, kiadványszerkesztés, komplett arculattervek és kreatív reklámtervek készítése, valamint a digitális nyomtatás. Ezenkívül foglalkozunk szoftverfejlesztéssel is. Oldalainkon tallózva megtalálhat minden szükséges információt rólunk, szolgáltatásinkról és referenciáinkról. Ehhez mást sem kell tennie, csak hátradőlni és kattintani!

Ortofrutta Kft.

Ortofrutta Kft.

Szeretettel üdvözlöm a honlapunkon. Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy néhány mondat erejéig bemutassam Önnek cégünket. Csapatom és jómagam többéves tapasztalattal dolgozom zöldség gyümölcs kereskedelemben, melyre építve 2009-ben megalakult az Ortofrutta Korlátolt Felelősségű Társaság.

Paralel Kft.

Paralel Kft.

Társaságunk a Paralel kft 1993-ban kezdte meg működését, 2003-ban ünnepelte fennállásának tizedik évfordulóját. A kft-t két magyar és egy német állampolgár alapította. 1998-ban a német tulajdonos üzletrészét a magyar alapítók megvásárolták, ezáltal jelenleg 100%-os magyar érdekeltségű társaság. Az alábbiakban szeretnénk Társaságunkat röviden bemutatni.A bejegyzett tevékenységek széles kört ölelnek fel.

Tuti menü