Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bács-Kiskun megyei cégek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Her - Laskagomba [4. oldal]
részletek »

Bács-Kiskun megyei cégek képes leírás: Her - Laskagomba [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 134 db
Her-Ritt Kft.

Her-Ritt Kft.

A Her-Ritt Kft. 1995.-ben alakult, lényegét tekintve családi vállalkozásként, főprofilja a mezőgazdasági termékek termelése valamint értékesítése. A cég 1999.-ben közel 100 ha Chasselas csemegeszőlőt telepített. A további két évben pedig 10 ha meggyet, valamint 50 ha szilvát is. Az ültetvények műveléséhez szükséges széleskörű és modern gépparkkal bír. Az ültetvények Kecel határában, a Duna-Tisza közén, Bács-Kiskun megyében találhatók. Hamar kiderült, hogy ennyiféle és ekkora mennyiségű ültetvényhez szükség lesz egy hűtőházra is. Így 2004.-ben átadásra került egy 1110 m2-es hűtőház is.

Hírös Yacht Klub

Hírös Yacht Klub

Üdvözöljük a Hírös Yacht Club Kft. weboldalán. Cégünk a Saver hajógyár kereskedelmi képviseletét látja el Magyarországon. Az általunk képviselt hajógyár magas színvonalú ugyanakkor kedvező árú termékei közt, reméljük mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb hajót. Természetesen kínálatunkban nem csak hajó, motorcsónak, horgászhajó található meg. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, szeretnénk segíteni minden kedves érdeklődőnek, aki a hajózás szépségét már felfedezte, vagy csak most vásárolná meg első vízi járművét.

Hotel Imperial

Hotel Imperial

Az 50 igényesen berendezett fürdőszobás szobában telefon, díjmentesen kábel televízió, és minibár szolgálják vendégeink kényelmét. A szobák nagy része pótágyazható. A recepción ingyenesen igénybe vehető vendégszéf és Internet használati lehetőség áll vendégeink rendelkezésére. Vendégeinktől üdülési csekket is elfogadunk. Éttermünkben bőséges svédasztalos reggeli várja Önöket, félpanziós ellátást igénybe vevő vendégeinknek menüválasztásos vacsorát kínálunk.

Ibusz Utazás

Ibusz Utazás

Az Ibusz cégcsoport idegenforgalmi és pénzügyi vállalkozásokból áll, amelynek a legnagyobb tagja a közel 500 főt foglalkoztató Ibusz Utazási Irodák Kft. A Kft-n belül három üzletággal foglalkoznak, ezek: a turisztika, a vám és pénzügyi szolgáltatások, valamint a menetjegyértékesítés. A turisztikai területhez tartozik a belföldi és külföldi utazások szervezése, a beutaztatás, valamint sport és kulturális rendezvények jegyértékesítése.

Info-Nyílászáró

Info-Nyílászáró

Fa és műanyag nyílászárok forgalmazása országosan.Vállaljuk nyílászárók beépítését, és kiszerelését, garanciával, díjtalan árajánlat készítés, termékeinket házhoz szállítjuk az ország egész területén.Olcsó árak.

Iratszéf Kft.

Iratszéf Kft.

Cégünk, az Iratszéf Iratmegőrző és Szolgáltató Kft. fő szakterülete az iratok, dokumentumok, szerződések profi és szakszerű tárolása, akár digitalizálással. Ne hagyja, hogy ellepjék a felesleges iratok irodáját, otthonát, próbálja ki szolgáltatásainkat! Fő szolgáltatásaink: iratkezelés átvilágítása, iratkezelési szabályzat és irattári terv készítése és aktualizálása, iratrendezés, irattárolás, adatszolgáltatás, iratselejtezés, iratmegsemmisítés, levéltári átadás, ügyviteli és iratkezelési szaktanácsadás és tanulmányok készítése. Internetes oldalunkon bővebb információkat is talál szolgáltatásainkra és cégünk működésére vonatkozóan. Forduljon hozzánk bizalommal.

Játékok birodalma

Játékok birodalma

A Játékok birodalma webáruház olyan kiváló minőségű játékokat forgalmaz, melyek nem csak szórakoztatóak, de fejlesztik gyermekeink kézügyességét, kreativitását és a logikus gondolkodás felé fordítják őket. Ha logikai játékokat, fa játékokat, ördöglakatokat, társasjátékokat, fejtörőket, építőjátékokat, ügyességi-, memóriajátékokat, egyszóval készségfejlesztő játékokat keres kedvező áron, akkor a legjobb helyen jár!

Jó minőségű, használt betegágyak Németországból

Jó minőségű, használt betegágyak Németországból

Az elektromosan állítható betegágy az otthonápolás nélkülözhetetlen kelléke. Megkönnyíti az ápoló munkáját, miközben a betegnek maximális kényelmet, biztonságot és önállóságot nyújt. Gombnyomásra állítható fekvőszint; fej- és lábrész. Egy apró figyelmességgel szeretnék én is hozzájárulni hozzátartozója kényelméhez: Minden megvásárolt ágyhoz egy matracvédő lepedőt adok ajándékba.

Joola Hungária Kft

Joola Hungária Kft

Az egyetlen asztalitenisz cég, amely Magyarországon gyárt és forgalmaz, s amely több hazai élcsapat és éljátékos szponzora. Elmondható, hogy a sportágból nőtte ki magát, hisz minden tulajdonosa és vezetője évtizedek óta él az asztalitenisz sportban játékosként, edzőként, sportvezetőként. Így a sportági kérdésekkel hozzánk fordulók biztosan készséges, szakszerű választ kapnak kérdéseikre, mert úgy hisszük, ehhez értünk. Forró drótos kapcsolatunk az anyacéggel és folyamatos kamionjárataink lehetővé teszik, hogy nagyon rugalmasan, rövid idő alatt bármely igényt kielégítsünk.

Hirdetés
K-Ferro Kft.

K-Ferro Kft.

Cégünk vas és acélipari termékek gyártásával illetve kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Az acélkereskedelemben és gyártásban több mint 10 év szakmai tapasztalattal mára már három telephelyen folytatjuk tevékenységünket. Trapézlemezek, hullámlemezek, cserépmintás lemezek, kerítésoszlopok és kerítésrendszerek, szőlészeti fém támrendszerek, zártszelvények és idomacélok, valamint ereszcsatornák és mobilgarázsok forgalmazása mellett ezen anyagok igény szerinti méretre gyártását is vállaljuk. Rugalmasságunk és nyitottságunk lehetővé teszi, hogy megrendelőink egyedi igényeinek megfeleljünk és mindezt a lehető legrövidebb határidővel és legkedvezőbb áron tegyük.

K.K. Háztartási gép szerviz

K.K. Háztartási gép szerviz

Miért érdemes a K.K. mosógép, mosogatógép, háztartási gép szerviz szolgáltatását igénybe venni? Mert fontos számunkra, hogy a mosógépében, mosogatógépben és egyéb háztartási gépében keletkezett hibát minél előbb megjavítsuk, hogy ne kelljen hosszú időn keresztül várakoznia a készüléke szervizelésére. A javításhoz szükséges alkatrész beszerzéséről gondoskodunk, kedvező javítási és kiszállási díjakkal dolgozunk, ezen kívül az elvégzett javításra, és az általunk beszerzett és beépített alkatrészre garanciát vállalunk!

Kalocsai Porcelán Manufaktúra

Kalocsai Porcelán Manufaktúra

Kalocsai Porcelán Manufaktúra gazdagon díszített, kézzel festett porcelán termékei és étkészletei iránt. Porcelán készletek széles választékát ajánljuk Önnek, amelyek nemcsak életünk jeles napjait varázsolják ünnepivé, hanem mindennapi használatra is kiválóan alkalmasak. Kalocsa múltjában és jelenében meghatározó szerepet játszik a porcelán és a népművészet. A Kalocsai Porcelán Manufaktúra 1971-es alapítása óta arra törekszünk, hogy magas színvonalon ötvözzük Kalocsa és környéke több száz éves, világhírű népművészetének legnemesebb hagyományait a porcelánfestés művészetével.

Kecel-Borker Kft.

Kecel-Borker Kft.

A Kecel-Borker Kft.1991. január 31-én alakult, öt tulajdonos részvételével. Az alapító tulajdonosok és családtagjaik végzik a szakmai, vezetési feladatokat, a 40 fő szakmailag jól felkészült fizikai dolgozó irányítását. Tevékenységüket másfél évig bérelt borászati üzemben végeztük. 1992 nyarán vásároltuk meg a jelenlegi telephelyünket. Az üzem létesítményei 2,5 ha területen helyezkednek el, mely iparvágánnyal is rendelkezik. A szőlőfeldolgozó kapacitás 2.000q/műszaknap. A feldolgozás szakaszos működésű sajtókkal történik. A vörös és illatos fajták erjesztése, illetve áztatása erjesztő tornyokban folyik. A tárolótér 61.000hl, melyből 4.000hl ászoktér, 17.000hl fém tartály, és 40.000hl üvegcsempével bélelt vasbeton tartály.

Kecskeméti Fordító Iroda

Kecskeméti Fordító Iroda

Hivatalos fordítás készítése Kecskeméten angol, német, spanyol, olasz, francia, cseh, szlovák, román, horvát, szerb, ukrán, orosz, mongol, portugál nyelveken. A kecskeméti Bilingua Fordító Iroda segít Önnek leküzdeni az idegen nyelvi akadályokat, fordítás, szakfordítás és tolmácsolás versenyképes árakon Kecskemét városában. 40 idegen nyelv közül választhat, tetszés szerint párosíthatja a nyelveket. Engedje meg,hogy Önt is meggyőzzük arról, hogy mi vagyunk az Ön számára a legmegfelelőbbek! Tegyen velünk egy próbát!

Kurta Kocsma

Kurta Kocsma

A korabeli kisvárosi hangulathoz jól illeszkedő belépő helyiség hűen adja vissza a régi Kurta Kocsma hangulatot. Az igényes bárpult és az asztalok 16 fő szórakozását, étkezését teszik lehetővé a mögötte lévő modern, színvonalas és a mai kor korszerű technikai felszereltségével rendelkező konyhájával együtt. Az étterem középső részében helyezkedik el a 30 főt kényelmesen vendégül látó helyiség, ahol a muzsikát kitűnő zenész szolgáltatja, a táncolni vágyó vendégek pedig méretes táncparketten hódolhatnak ebbéli kedvtelésüknek.

Lantos Műanyagfeldolgozó Kft.

Lantos Műanyagfeldolgozó Kft.

PVC valamint polilaminált díszítőkapszulák a vezető magyarországi kapszulagyártótól, a soltvadkerti telephelyű Lantos Műanyagfeldolgozó Kft-től, amely a régió más országaiban is jelen van termékeivel. Zsugorkapszulák előállítása - szükség esetén akár rövid határidővel - borosüvegekre és egyéb italosüvegekre U-alakú, egyenes (illetve PVC kupak esetében sztenderd lépcsős) alakkal; színben és mintázatban széles választási lehetőséggel; flexo és fólianyomásos, prégeléses logóval, ábrával vagy felirattal.

Laskagomba Kereskedelem

Laskagomba Kereskedelem

A laskagomba (Pleurotus ostreatus), népies neve késői-, vagy őszi laskagomba, nevét onnan kapta, hogy ősszel és télen gyűjtik. Nagyon rövid tönkkel rendelkezik, kalapja húsos, kövér, egyfajta tengeri kagylóra emlékeztető alakú, amely 8-15 cm átmérőjűre is megnő. A kalap felszíne fiatalon viaszos bevonatú, kékesszürke színű, ami később hússzínűre, vagy barnára változik. Spóratermő lemezei fehérek, spórái lilák.

Tuti menü