Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bács-Kiskun megyei cégek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Euronics - Haslinger [3. oldal]
részletek »

Bács-Kiskun megyei cégek képes leírás: Euronics - Haslinger [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 134 db
Euronics

Euronics

Az Euronics műszaki kereskedelmi és beszerzési hálózat Európa 27 országában, több mint 9.000 üzlettel, 40.300 kollégával, 10,8 milliárd Euró, míg Európán kívül 2 országban, több mint 600 üzlettel és 2.300 alkalmazottal 1,2 milliárd Euró forgalmat bonyolít le. 2001. április 10-e óta, az Euronics nemzetközi szerződésben foglaltak szerint szerezzük be az árut, használjuk a márkanevet, az Euronics kipróbált know-how-ját és a nemzetközi akciókban is részt veszünk.

Euroszféra Oktatási Alapítvány

Euroszféra Oktatási Alapítvány

Az Euroszféra Oktatási és Kulturális Alapítvány 2005 óta működik Bács-Kiskun Megyében azzal a céllal, hogy Kiskunfélegyháza városában főiskolai képzést létesítsen, illetve a főiskolára saját középiskolai hálózatán keresztül felkészítse az érettségiző diákokat. 2007-ben az alapító Deák József tragikus halálát követően a lendület megtorpant, de 2008 őszén az euroszféra oktatási rendszert átvette Dr. Tóth Tibor aki kezdetben is tulajdonos társ volt, és ezzel újult erővel indult meg a munka a főiskola beindítása irányába, és a középiskolák fejlesztése érdekében. Reméljük elnyeri tetszését honlapunk, és valamelyik képzésünkön személyesen is találkozunk!

Externet

Externet

A hazai tulajdonban lévő Externet Nyrt. hazánkban az elsők között, 1996-ban kezdte internetszolgáltatói tevékenységét. Eleinte modemes előfizetőket szolgáltunk ki Szolnokon, mára legtöbb szolgáltatásunkat az ország egész területén elérhetővé tettük. Legkeresettebb termékeink a széles sávú elérések: az ADSL, mikrohullámú Wavemax és a bérelt vonal. Teljes körű internetszolgáltatási kínálatunkban VPN hálózatépítést, Voip telefonszolgáltatást, szerverelhelyezést és domain regisztrációt is igénybe vehetnek ügyfeleink.

Fazekas Rendezvényház

Fazekas Rendezvényház

Tiszakécske Kecskeméttől 30 km-re, Bács-Kiskun megye észak-keleti területén, a Tisza egyik nagyobb kanyarulatában fekszik a közel 13 ezer lakosú város. A környék természeti adottságait a Hortobágyi Nemzeti Park védett növény és állatvilága, az élő Tisza és a holtágak vadregényes tájai gazdagítják. A folyó költőien szép, üdülésre, pihenésre kiválóan alkalmas partszakasza tizenkét és fél kilométeren érintkezik a település határával. Tiszakécske a vizek városa, hiszen az élő víz mellett felkereshetjük a jól kiépített hideg és meleg gyógyvizű strandokat Tiszakécskén és Kerekdombon, valamint sétálhatunk a Holt-Tisza körül és gyönyörködhetünk a páratlan növény és állatvilágban. A tiszakécskei Fazekas rendezvényház és szálló Bács-Kiskun megye egyik legrégebben, 30 éve működő ilyen jellegű üzleti vállalkozása, ahol az elmúlt években esküvőket, családi rendezvényeket, üzleti partnertalálkozókat, illetve konferenciát, s további szórakoztató rendezvényeket tartottunk.

FG-Tech Kft.

FG-Tech Kft.

Az FG-Tech Kft. 2002 óta foglalkozik finisher és fölmunkagép alkatrészeinek forgalmazásával. Termékpalettánk, ügyfeleink és beszállítóink száma folyamatosan bővül. Áraink versenyképesek. Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot az ügyfeleinkkel és igyekszünk igényeiket gyorsan és minőségi termékekkel kielégíteni. A kereskedelem mellett szakmai tanácsadással is foglalkozunk. Földmunkagép és finisher alkatrészeink kiváló minősége és hosszú élettartama országszerte ismert.

Fitohorm Kft.

Fitohorm Kft.

1980-ban kezdett vegyi üzemünk gyártani olyan kelatizált készítményeket, amelyek környezetkímélő módon biztosítani tudják a növények harmonikus tápanyagellátását. A kezdeti 19 tagú termékcsalád a folyamatos fejlesztéseknek és korszerűsítéseknek köszönhetően mára 55 termékféleségre bővült, amelyek Ek mutrágyák, így megfelelnek az EU előírásoknak is. A minőség garanciája a 2004-ben bevezetett minőségbiztosítási rendszer az Iso 9001:2000, amit a gyártás és a forgalmazás területén is alkalmazunk

Flamingó Étterem és Panzió

Flamingó Étterem és Panzió

Kiskunmajsa központjától nem messze, a termálfürdőtől 5 percre, csendes környezetben várja vendégeit a Flamingó Étterem és Panzió. 4 db kétágyas szobánk igényesen kialakított, saját zuhanyzóval, tv-vel és klímával felszerelt. Üzletünk zárt parkolóval rendelkezik, ezzel is kényelmesebbé téve a nyugodt pihenést. Ha szállást keres forduljon nyugodtan hozzánk.

Ford Hovány

Ford Hovány

Márkakereskedéseinkben minden modellünkhöz a Ford által tervezett egyedi fejlesztésű tartozékokat kínálunk garanciával, melyekkel autója még biztonságosabb. A számtalan kiegészítőből választva igényei és fantáziája szerint formálhatja olyanra kedvenc Fordját, ami a legjobban kifejezi autója és persze az Ön egyéniségét. Mert az igazinál nincs jobb stílus.

Frentiss Irodaszerviz Kft.-.Székhelyszolgáltatás

Frentiss Irodaszerviz Kft.-.Székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgáltatás saját ügyvéddel, könyvelővel és egyéb kiegészítő szolgáltatásokkal! Hogyan teheti egyszerűbbé vállalkozásának mindennapjait a székhelyszolgáltatással? Belegondolt már mennyivel egyszerűbb olyan szolgáltatóval dolgozni, aki saját ügyvéddel és könyvelővel dolgozik? Megoldást jelentene problémájára, ha sokkal kevesebbet kellene logisztikával foglalkoznia, igaz? Nyugodtabb lenne, ha székhelyén senki nem háborgatná? Használjon székhelyszolgáltatást, ne áldozza fel otthonát! Székhelyszolgáltatás lényege a spórolás, a gyorsabb és hatékonyabb szervezés, a biztonság ami a hétköznapokból néha hiányzik. Saját ügyvéddel és könyvelővel dolgozunk! Keressen bennünket Kecskeméten, váljon VIP partnerünké! Használjon székhelyszolgáltatást, ne áldozza fel otthonát. Mi megadjuk az Ön számára szükséges kreatív megoldásokat. Látogasson el a székhelyszolgáltatás weboldalára, telefonáljon a részletekért!

Hirdetés
Futex Car Bt. - Fuvarban utazunk

Futex Car Bt. - Fuvarban utazunk

A fuvarozás kiszervezésével Ön időt és energiát takaríthat meg, valamint a kiadásai is csökkennek lévén a járművek üzemeltetése a szolgáltatót terheli. A fuvarozói partnerség állandó és közeli kapcsolatot is szükségessé tesz, aminek révén rendszeres, folyamatos optimalizációra van lehetőség, hogy a változó igényeket is teljes mértékben ki lehessen elégíteni. Kecskeméti fuvarozói cégünk az áruterítés, nemzetközi szállítás és belföldi szállítás nagy tapasztalatával rendelkezik. Kérjen árajánlatot online!

Garota Kft.

Garota Kft.

Cégünk vezetői sok éves tapasztalattal rendelkeznek a csomagolóeszköz-gyártás területén. Szakértő szemmel felismerve és a gazdaság igényeit kihasználva vállalatunk a csomagolástechnika széles skáláját gyártja és forgalmazza immár 10 éve, 1999 óta. Termékeinket elsősorban borászatok, üdítő és szörp üzemek, illetve a tejipar hasznosítja. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, hogy még jobban megfeleljünk vevőink elvárásainak. Tudásunkat és szakértelmünket mindig a vevők kiszolgálására igyekszünk fordítani. 2008-tól bővítettük szolgáltatásainkat, egy 4000 m2-es raktárkomplexummal és egy 8000 t-s gabonatároló rendszerrel állunk ügyfeleink rendelkezésére. 2009-ben látva, hogy a szesziparban mindinkább gyakorivá vált az üveghiány, megkezdtük a 0,5 dl-es üveghatású petpalack gyártását. A Kft filozófiája az, hogy a velünk kapcsolatban álló cégek teljes csomagolóeszköz igényét- a kupaktól a zsugorfóliáig - kielégítsük a legmagasabb minőségben, akár egyedi igények alapján is.

Geofűtés Kft.

Geofűtés Kft.

A Geofűtés Kft 2003-ban alakult - kútfúrás /ipari ivó és öntöző kutak/, valamint geotermikus fúrás a fő profilja. Társaságunk rendelkezik minden ehhez szükséges engedéllyel, gépekkel, eszközökkel. Vízkút építéssel és talaj-hőszonda telepítéssel is egyaránt foglalkozunk, a országos, és nemzetközi szinten. A geotermikus fúrás, vízkútfúrás és sekély földhő hasznosítás szakértői. Referenciáik között magán beruházások mellett számos közületi munka is megtalálható. Vállaljuk pályázatos kutak kivitelezéseit; ásványvíz kutak tervezését, engedélyeztetését, kivitelezését, minősítését, előzetes geológiai szakvélemények elkészítését. Tevékenységi körünkhöz tartozó műszaki ellenőri feladatokat elvégzését. Szondamezők tesztelését, modellezését.

Geréby Kúria

Geréby Kúria

Megérkezni egy olyan szállodába, ahol a vendégszeretet magától értetődő és a különlegesség teljesen hétköznapi. Ahol az idő megállítható, hiszen a park ölelésében megbúvó kúria távol van a rohanó világ zajától. Fordítsa ezt az időt önmagára, feltöltődésre, pihenésre! Engedje, hogy elvarázsolja Önt a környezet, és a személyzet mosolya! Csapatunk minden tagja Geréby Kúria szakácsok azon dolgozik, hogy teljessé tegye azt az élményt, melyet úgy hívnak: Geréby Kúria. Bízunk benne, hogy honlapunk böngészése meghozza kedvét egy személyes látogatáshoz, hogy ezt az élményt Önnel is megoszthassuk.

Golyó Tours Kft.

Golyó Tours Kft.

A Golyó Tours Kft. fő tevékenysége az autóbusz-személyszállítás, melyhez kapcsolódik a saját járművek karbantartása, és javítások elvégzése. Fő célunk a minőségi szolgáltatás, rugalmasság, a megrendelő maximális kiszolgálása. Az autóbuszok műszaki és esztétikai állapota, valamint a gépkocsivezetők megjelenése tükrözi a cég bemutatását, és pontosságát. Az autóbuszaink utas-és baleset-biztosítással rendelkeznek, melyre külön díjat nem számolunk. Saját jármű parkunkat 8-52 fős luxusautóbuszok alkotják.

Hajós-Fém Bt.

Hajós-Fém Bt.

Kóbor József vagyok a Hajós-Fém acélszerkezet gyártó és szerelő Betéti Társaság ügyvezetője. 1979 óta mint vas - fém szerkezetlakatos mesterként , minősített hegesztő vizsgával rendelkezem, és dolgozom. 6 hónapot dolgoztam a szakmámban Németországban, majd a Pintér Műveknél / Kecel / csarnokgyártással és rádiótelefon tornyok építésével foglalkoztam. Később a Paksi Atomerőmű megbízására pedig a hulladéktároló kazettákat gyártottuk le.

Három Gunár Hotel

Három Gunár Hotel

Szállodánk Kecskemét város szívében, 1988 óta sikeresen működik.Elegáns Rendezvényházzal bővült 2002-ben amely azóta számtalan nagyszerű, színvonalasan lebonyolított rendezvénynek adott otthont. Széles körű szolgáltatásainkkal, kiváló konyhánkkal ideális helyszínt nyújtunk a rövidebb vagy hosszabb időt eltöltő turisták számára éppúgy, mint az üzleti céllal érkező vendégeknek. Tükörtermünk immár 2000 óta székhelye a Rotary Club kecskeméti jótékonysági egyesületének.

Haslinger Kft.

Haslinger Kft.

Haslinger operates a certified safety management system. In order to enable our employees to work safely, all processes and work steps are evaluated on an ongoing basis. To this end Haslinger employees 4 safety specialists and 20 safety representatives, as well as an occupational health practitioner. 18 first aiders are available for emergencies.

Tuti menü