Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bács-Kiskun megyei cégek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Bgm - Euro [2. oldal]
részletek »

Bács-Kiskun megyei cégek képes leírás: Bgm - Euro [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 134 db
Bgm Autósbolt Hálózat

Bgm Autósbolt Hálózat

1991-ben egy esztergályos műhelyből elkerített boltból indult el a vállalkozás. Innen ered a Bgm elnevezés is, mely a Bubor Gép Műhely kezdőbetűit tartalmazza. A családi vállalkozás arról a helyről nőtte ki magát az alföld meghatározó szereplőjévé az autóalkatrész piacon, 7 saját üzlettel, harminc munkatárssal, és egy több mint 100 kereskedőt ellátó nagykerrel dolgozik jelenleg.

Borászati,Élelmiszeripari Tartályok gyártása

Borászati,Élelmiszeripari Tartályok gyártása

Csúzi Antal vagyok, végzettségemet tekintve géplakatos mester, mezőgazdasági gépésztechnikus, munkavédelmi és biztonságtechnikai szakképesítéssel. Vállalkozásom 1989-ben indult, géplakatosi tevékenységi körben. Megrendelőim kérésére 1992-ben rozsdamentes anyagból bortároló tartályokat kezdtem el gyártani. A kezdeti nehézségek után teljesen áttértem a rozsdamentes tartályok és berendezések gyártására, követve a higiéniás előírásokat és jogszabályokat. Termékeim köre a megrendelőkkel folytatott szakmai és élelmiszer-ipari együttműködés után különböző speciális berendezésekkel bővült. A gyártott berendezések nemcsak szériaként, hanem egyedi kivitelben készülnek.

Brád Grafika

Brád Grafika

Tisztelt Látogató! Kedves Érdeklődő! Brád Norbert vagyok. Grafikus és kiadványszerkesztő munkáimból szeretnék egy válogatást bemutatni. Néhány szóban a tevékenységeimről: - nyomtatott kiadványok grafikai tervezése és szerkesztése névjegytől az óriásplakátig - weboldal és banner tervezés, készítés - szabadkézi rajz készítés és dekorációs falfestés Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem, tekintse meg munkáimat! Köszönettel! Brád Norbert

Cégkovács Műhely

Cégkovács Műhely

Elromolhat egy cég? Bizony el. ...habár ez nem feltétlenül jelenti, hogy véglegesen tönkrement. Meglehet, hogy dinamikus növekedést követően elért egy olyan szintet, ahonnan nem tud továbblépni. Lehet, hogy a költséghatékony működés érdekében van szüksége beavatkozásra. A megváltozott piaci igényekre nem tud reagálni. Vagy egyszerűen csak hiányzik egy szakember az aktuális projekthez. Az ilyen jellegű probléma megoldása sokszor nehézséget jelent a cég mindennapi életét jól ismerő cégvezetőknek is. Hiszen ők a társaság fő tevékenységét menedzselik, nem értenek, mindenhez, amely a cég működését befolyásolja. Nem is kell, hogy értsenek. Hiszen nem ezt várja el tőlük a piac, hanem azt, hogy a tevékenységükhöz magas szinten értsenek. A cég életében fellépő problémáknak sokszor csak a végeredményét, hatását tapasztalják, de az okot nem ismerik fel. Nem látják a fától az erdőt. De hiszen nem is várja senki.

Chili Trade Kft.

Chili Trade Kft.

A Chili-Trade Élelmiszeripari és Kereskedelmi Kft. 1994 októberében alakult. Cégünk fő tevékenysége a fűszerpaprika feldolgozás és csomagolás. Magyarországon a fűszerpaprika mintegy 300 éve házi fűszer. A fűszerpaprika olyan mindennaposan használt fűszernövénnyé vált, amely ma már nem hiányozhat táplálkozásunkból. A fűszerpaprika őrlemény az illatok, ízek, aromák együttese, a magyaros ételek legfőbb záloga. Megnyerő színe, magas színtartalma, édeskés vagy csípős íze igazi magyar fűszerré tette, jelentős mértékben hozzájárult a magyar konyha világhírnevének megalapozásához. Magyarország kiváló klímája, talajadottságai, az évszázadokra visszanyúló és apáról fiúra szálló termesztési hagyomány tette a növényt világhíressé.

Cleaning Band

Cleaning Band

Kecskeméti cégünk, a Cleaning Band 1997 óta foglalkozik takarítási szolgáltatásokkal. Magánházak, irodák és üzlethelyiségek teljes körű, akár napi takarítását is vállaljuk modern takarítógépeinkkel és képzett munkatársainkkal. Emellett bejárónői szolgáltatásokat és professzionális szőnyegtisztítást is vállalunk kedvező árakon. Szakszerű munkatársaink várják szíves jelentkezését. Tekintse meg internetes oldalunkat a részleteinkért és elérhetőségeinkért, ha minőségi takarítási szolgáltatásokra van szüksége!

Derby Kft.

Derby Kft.

A Derby Kft 1990-ben kezdte meg működését magánszemélyek összefogásával. Az önálló piacfejlesztés következtében a Kft 80 %-ban exportra dolgozik német partnerek részére, akik magas minőségi követelményeket támasztanak a Derby Kft felé, melynek évek óta sikeresen eleget tesz. Üzemeinkben ragasztott, cosy, cosyflex, flexi varrott, kaliforniai, stróbel varrott és kézi varrott technológiájú lábbelik, továbbá original diabetikus termékek gyártása történik.

Dobos Bútor

Dobos Bútor

A kecskeméti Dobos Bútor a legkülönfélébb bútorok forgalmazásával foglalkozik. Az ország dél-alföldi régiójában cégünk vezető pozíciót szerzett az elmúlt 20 évben. Kizárólag prémium minőségű, felső kategóriás bútorok találhatók kínálatunkban, teljes körű garanciával, melyeket internetes áruházunkon keresztül is megrendelhet, gyorsan és egyszerűen! Profi munkatársaink mindenben állnak rendelkezésére, legyen szó vásárlási tanácsadásról, lakberendezési ötletekről, utólagos ügyintézésről. Folyamatosan bővülő kínálatunkban mindenki megtalálhatja az ő otthonához leginkább illő lakberendezési tárgyakat. Tekintse meg oldalunkat a részletes információkért!

Dovit Kft.

Dovit Kft.

Horgászat Az elmúlt években jelentős fejlesztéseket hajtottunk végre horgászprofilunkban. A közel 40 éves hagyományainkra és tapasztalatunkra építve megkezdtük a Dovit horgásztermékek továbbfejlesztését, illetve a piaci igényeknek megfelelően az új termékek, termékcsaládok gyártását. Jelenlegi célunk az, hogy az elkövetkezendő években a Dovit márkanév visszakerüljön a vezető magyarországi halcsaligyártók közé és külföldön és hírnevet szerezzünk neki. Takarmányozás 1971 óta takarmányozási termékkínálatunk változott ugyan, de a két fő irányvonal megmaradt. Eszerint egyrészről takarmányízesítőinkkel a sertésnevelést és -hizlalást szeretnénk megkönnyíteni, illetve meggyorsítani, másrészről takarmánykiegészítőinkkel a piacon meglévő kész takarmányok hiányosságait szeretnénk pótolni. Ez utóbbi szegmensben a Kondifix-Mineral nevű termékünk már évtizedek óta előkelő helyen áll a hazai galambászok körében alkalmazott ásványi-anyag-kiegészítők között.

Hirdetés
Duna Aszfalt Kft.

Duna Aszfalt Kft.

A Duna Aszfalt Kft. és a mögötte álló cégcsoport, jelentős referenciákkal és pénzügyi erővel rendelkező magyar tulajdonú építőipari kivitelező és szolgáltató cégek. Vállalataink komoly szakmai tapasztalattal és korszerű gépparkkal rendelkeznek, melynek köszönhetően megbízható és minőségi munkát végzünk. Cégcsoportunk 10 főépítésvezetőséggel és 7 aszfaltkeverőteleppel rendelkezik. A aszfaltkeverék gyártáshoz szükséges kőzúzalékot a gyöngyöstarjáni kőbányánkban állítjuk elő. A cégcsoport legnagyobb megrendelői közé tartozik a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., a Magyar Közút Nonprofit Zrt., számos magyarországi, romániai önkormányzat és gazdasági társaság. Cégcsoportunk több mint 500 dolgozónak és sok-száz alvállalkozónak, beszállítónak nyújt biztos jövedelmet, megélhetést. A Duna cégcsoport tagjai: Vakond Kft., Vakond S.R.L.,Hódút Kft (Tevékenység: építőipari kivitelező cégek), Vakond Via Kft. (Tevékenység: építőipari gép kölcsönzés), Hódút Freeway Kft.(Tevékenység: építőanyag gyártás) .

Eiger Ipari Alpin

Eiger Ipari Alpin

Az Eiger Ipari Alpin a Budapest Vörösmeteor barlangkutató szakosztályának Vass Imre csoportjának tagjaiból alakult. A barlangkutatást 1972-tol folytattuk. Fő kutatási területünk az Aggteleki Karszt, azon belül is az Alsó hegy. A csoport nevéhez fűződik a Szögliget területén található Csörgőlyuk Barlang feltárása. Jelenleg a barlang nem látogatható, mert a környék településeinek az ivóvíz ellátását oldották meg a barlangban található patakból. Első munkánk a Vass Imre barlangkutató csoporthoz kapcsolódik. Az utazásokhoz és a felszerelésekhez az anyagiakat az alpinista munkákból teremtettük elő, amit hétvégenként végeztünk el.

Élber Kft.

Élber Kft.

Gazdaságfejlesztési Operatív Program Mikro- kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése című felhívására 2009. évben benyújtott Gyártóeszközök és szoftverek beszerzése az Élber Kft.-nél című pályázattal elnyert támogatás segítségével korszerű hegesztőgépek, porelszívó és tervezői programok beszerzése valósult meg cégünknél. A gyártóeszközökkel és tervezői szoftverekkel a termelésünk és a gyártást segítő tervezői tevékenységünk korszerűsítését hajtottuk végre.

Élelmiszeripari gépek, szállítószalagok, keverőtartályok

Élelmiszeripari gépek, szállítószalagok, keverőtartályok

Saválló, rozsdamentes anyagok megmunkálása élelmiszeripari gépek gyártása, karbantartása,kereskedelme tartályok adása-vétele Technológiai vonalak, egyedi gépek, berendezések tervezése, kivitelezése. Konzervipari, élelmiszeripari gépek gyártása, javítása, karbantartása, élelmiszeripari gépgyártás, gépkereskedelem. Vákuum dobozzáró gépek tervezése, gyártása, javítása, átszerszámozása , doboz zárógépekhez zárógörgők készítése. TO üvegzáró gépek javítása, átszerszámozása és ezek alkatrész utánpótlásának biztosítása. Záróhevederek forgalmazása kis és nagy tételben.Élelmiszeripari és egyéb ipari gép-gépalkatrész gyártás és karbantartás. Ferrum zárógépekhez fedővezető ívek gyártása, zárófejek gyártása. Élelmiszer feldolgozó üzemek gépparkjainak szervizelésére, javítására és alkatrész ellátására, valamint saválló, rozsdamentes anyagok megmunkálására és hegesztésére, gépkereskedésre, tartályok kereskedelmére szakosodott cégünk. Ipari és mezőgazdasági szállítószalagok saválló, rozsdamentes anyagból is, ládamosók, kármentesítők, boltok és csarnokok ajtajainak utólagos szigetelése, egészségügyi létesítményekbe egyedi rozsdamentes szekrények készítése. Szállító, válogató szalagok gyártása

Elma Rt.

Elma Rt.

Központunk Magyarország déli részén, Érsekhalmán található. Tevékenységünk követi e térség hagyományait, hiszen itt, a Duna-Tisza közének déli részén, Bács-Kiskun megyében a gyümölcstermesztés már több évszázados múltra tekint vissza. Közel 300 hektárnyi gyümölcsösünkben főként almát termesztünk, amelyet étkezési célra értékesítünk, illetve almasűrítmény- és gyümölcslevek alapanyagául használunk. Feldolgozó- és töltőüzemünkben korszerű technológiával állítjuk elő legkeresettebb termékeinket, a Hey-Ho gyümölcsleveket, amelyek immáron 20 esztendős múltra tekintenek vissza.

Erigonet Kft.

Erigonet Kft.

A holland PERMANENTMARK SECURITY SYSTEMS nemzetközi gyártója és forgalmazója az üveg, alumínium, műanyag, fa és gumi biztonsági jelölőrendszereknek. Európában vezető szerepet tölt be, mint a legnagyobb biztonsági jelölésrendszer szállító vállalat. Gépjárművédelmi rendszerüket már több, mint 700.000 autóra alkalmazták. UV-lakk gravírozó rendszerük egyedülálló a világon. A PERMANENTMARK SECURITY SYSTEMS kizárólagos magyarországi forgalmazója az ERIGONET Kft. Célkitűzésünk, hogy a magyar gépjármű-biztonságtechnikai piac egyik legjelentősebb szereplői legyünk.

Étterem regisztráció

Étterem regisztráció

Oldalunkon már több, mint 8200 vendéglátóhely található, melyek közül több, mint 5000-nél fénykép is található, illetve látogatóink már több, mint 1000 vendéglátóhelyre adták le szavazatukat. A kiemelkedő minőségű és mennyiségű tartalmat látogatóink kiemelt figyelmükkel jutalmazzák. Jelenleg már naponta átlagosan több, mint 5000 egyedi látogató napi 15-20.000 oldalletöltést generál.

Euro-Kraft Árnyékolástechnikai Kft.

Euro-Kraft Árnyékolástechnikai Kft.

Az Euro-Kraft 2004 Kft. 2004 óta folyamatosan fejlődik az árnyékolástechnika szakterületén. Legyen szó egyszerű, hagyományos, vagy akár egyedi megoldásokról, mi nálunk biztosan megtalálja a megoldást. Árnyékolás technikai eszközeink mellett egyre nagyobb teret hódítanak szendvicspaneles, könnyűszerkezetes épületeink is. Látogasson el weboldalunkra és kérje egyedi árajánlatunkat.

Tuti menü