Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bács-Kiskun megyei cégek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Bács-Kiskun megyei cégek képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 134 db
 Univermetál Kft.

Univermetál Kft.

Az Univermetál Kft 1997 júliusában kezdte meg működését, az 1951-ben alakult Univerexpo Ipari Szövetkezet gyártmányait, technológiáját továbbfejlesztve. A Kft megalakulásakor (1997-ben) 20 fővel kezdtük a munkát, mely a mára 38 főre bővült. Cégünk émi minősítéssel is rendelkezik.

Ádám Kálmán E.V.

Ádám Kálmán E.V.

Az Ádám Kálmán egyéni cég által üzemeltetett Balatoni Vendégház Siófok központjától kb 4. km-re található Balatonszéplak-Felsőn. Kényelmesen berendezett szobák, zuhanyzó-fürdőszobával várják a nyaralni vágyókat. A Balaton körülbelül 5-600 m-re található. A kétszintes házban összesen hat szoba található. Az épület rendelkezik közös használatú társalgóval, konyhával, telefon fővonallal, internet hozzáféréssel. Beszélt nyelvek: angol, német, magyar.

Agrikon Solt Gépgyártó Zrt.

Agrikon Solt Gépgyártó Zrt.

Az Agrikon Solt Zrt. a magyarországi mezőgazdasági gépgyártó piac egyik patinás szereplője több, mint 50 éves tapasztalattal és szaktudással biztosítja partnerei színvonalas kiszolgálását. A 2005-ös év új távlatokat nyitott a cég életében, hiszen az új tulajdonosi kör egy fiatal, dinamikus vezetőséget bízott meg a cég irányításával.

Agrodiszkont

Agrodiszkont

Elemlámpák: Személyi: zseblámpa, mini elemlámpa, toll alakú elemlámpa Kültéri: utazólámpa, felfedező elemlámpa, professzionális elemlámpa Otthoni (az autóban való használatra) kompakt elemlámpa, többfunkciós elemlámpa, univerzális elemlámpa Az elemlámpákon kívül az elemek teljes választékával is várjuk vásárlóinkat !

Agrokomplex Kft.

Agrokomplex Kft.

1997-ben alakultunk. Fő tevékenységi körünk mezőgazdasági termékek kereskedelmére szakosodott Korlátozott Felelősségű Társaság. Akkor még nem gondoltunk, hogy a piaci igények változásával a műanyag iparon belül nem egyféle, hanem számtalan árucikket állítsunk elő azért, hogy minél szélesebb vásárlói igényeket tudjunk kielégíteni.

Alföldi Garabonciás

Alföldi Garabonciás

Kóstoltak már friss kecskesajtot jóféle vörösborral? Nem, nem a francia nyaralások idején, hanem kis hazánkban. Ínycsiklandozó csemege, higgyék el nekem! Fedezze fel Ön is ezt a különleges csodát! Kóstoljon meg ma is valami újat! Az élmény a lényeg! Az ízek élménye, melyek emlékét talán a legtovább őrizzük meg. Az ízek, a zamatok, az emlékek otthonról, egy kirándulásról, egy távoli országból. Az apró dolgokban is meglátni a szépet. Egyszerűen csak élvezni a természet ajándékait. Kézműves sajtműhelyünk nagyszerű kulináris meglepetéseket tartogat az Ön számára! Esztétikus csomagolás, gondos kézi munka, páratlan zamat, és ami a lényeg: benne van a lelkünk is.

Ap-Faktúra Kft.

Ap-Faktúra Kft.

Cégünk alapításkor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy az általános piaci kínálatot kiegészítő, egyedi ötleteket megvalósító, saját kivitelezésű bútorok gyártásával álmait, különleges elképzeléseit formába öntsük. Szemben a szériagyártással, az egyéni igényekre szabott megoldások kivitelezésére szakosodtunk, a felhasznált anyagok és technológiák széles skálájának alkalmazásával.

Atev Zrt.

Atev Zrt.

A megalapított vállalat az állati melléktermékek kezelését végző telepeit 1950-ben kezdte meg fejleszteni, mely a társaság történetét mind a mai napig végigkíséri. A gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény előírásainak megfelelően a részvénytársaság jelenlegi elnevezése: Atev Fehérjefeldolgozó Zártkörűen Működő Részvénytársaság. A társaság működésében alapvető változásokat hozott Magyarország EU-hoz történő csatlakozása, miszerint az uniós előírásoknak megfelelően az állati melléktermékeket a hazai jogszabályok is - veszélyességük, kezelési módjuk, illetve a melléktermékekből előállított termékek felhasználhatósága szempontjából - különböző (1-es, 2-es és 3-as) kategóriába sorolták.

Autó Kákonyi

Autó Kákonyi

Ne feledkezzen el a télről! Nézze meg akciós kínálatunkat! Minden autótípushoz valamennyi márka! Akkumulátorok: Indítson! A tél közelebb van, mint gondolná! Válassza ki a gépjárművéhez legmegfelelőbb akkumulátort, mielőtt valóban szüksége lenne rá! Autószerelés: Diagnosztikai berendezésekkel felszerelt műhelyünk várja Önt és autóját, télen, nyáron,hóban, sárban és napsütésben egyaránt.

Hirdetés
Autóbérlés

Autóbérlés

Ön csak néhány kattintásra van attól, hogy megtalálja a legkedvezőbb autókölcsönzési árat Kecskeméten és 3 perc múlva már túl is lehet az autóbérlésen. Önnek nem kell keresgélnie, itt megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb autóbérlési lehetőségeket Kecskeméten. Fizessen kevesebbet a autóbérlésért, itt megtalálhatja az igényeinek megfelelő bérautót. Foglalja le bérautóját előre online.

Ba-Ko Busz Kft.

Ba-Ko Busz Kft.

A vállalkozást 1991-ben Balogh Sándor alapította egyéni vállalkozóként. A jelenlegi cégformában 2007. óta működünk. Fő tevékenységi körünk személyszállítás, melyet 3 db saját autóbusszal végzünk. Tevékenységünkkel iskolákat, különböző csoportokat, klubokat, egyesületeket,vállalatokat... szolgálunk ki. Foglalkozunk cégek munkásainak munkába, illetve onnan hazaszállításával. Különböző típusú 37-50 fő szállítására alkalmas autóbuszokat üzemeltetünk. Járműveink jó műszaki szinten való tartása elsődleges feladataink közé tartozik. Rendszeresen gondoskodunk a karbantartásról, javításról. Gépkocsivezetőink tapasztalt szakemberek, évtizedek óta balesetmentesen közlekednek. Megbízható, precíz munkatársak, akik kellő helyismerettel rendelkeznek az ország útjain. Kulturált, udvarias magatartásukkal is az Önök kényelmét szolgálják.

Bács Klíma Kft.

Bács Klíma Kft.

Kecskeméti székhelyű vállalkozásunk 2003 óta működik, fő tevékenységünk az épületgépészeti tervezés és kivitelezés. Szolgáltatásunk körébe tartozik a víz-, gáz-, központi fűtés-, épületvillamossági-, klímatechnikai- valamint légtechnikai szerelés. Napkollektoros és hőszivattyús energiatakarékos rendszerek kiépítése.Komoly tapasztalatokkal rendelkezünk áruházak, csarnokok, közintézmények, családi házak komplett épületgépészeti tervezésében, kivitelezésében.

Bács-Tak Kft.

Bács-Tak Kft.

A Bács-Tak Kft.baromfitenyésztéssel foglalkozik, melyet saját keverésű takarmánnyal etet. Cégünk az ISO mellett rendelkezik a német os minősítéssel is.A Cégcsoport 4 különálló Kft-ből áll, melynek tulajdonosi köre részben azonos. Az irányítási tevékenységeket egy közös vezetői csoport látja el.

Bács-Zöldért Zrt.

Bács-Zöldért Zrt.

A Bács-Zöldért Zrt. 1949-ben alapított, nagy hagyományokkal rendelkező zöldség-gyümölcs kereskedelmi társaság. Részvénytársasági formában 1992 óta működik. Alaptevékenységünk elsősorban friss zöldség-gyümölcs termeltetéséből, felvásárlásból, majd áruvá készítését követően nagykereskedelmi forgalmazásból áll. Árubeszerzésünk döntően a magyar piacról történik, de amennyiben a piaci mozgások megkívánják külföldről is vásárolunk árut. Vevőink között is megtalálunk mind hazai, mind Európa legkülönbözőbb országaiban működő cégeket. A szakmában több termék esetében piacvezető szerepet töltünk be Magyarországon. Termékeink nagy része exportpiacon talál vevőre. Főbb piacaink: Németország, Ausztria, Hollandia, Belgium, Dánia, Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Oroszország, a három balti ország és a skandináv államok.

Bácsgépker Kft.

Bácsgépker Kft.

Vállalkozásunk elődje a 80-as évek végén dízeladagolók javításával, belsőégésű motorok felújításával foglalkozott. Autógáz beszereléssel 1993-töl, az autógáz magyarországi bevezetésétől kezdve foglalkozunk.­ Az 1993-as első beszerelések óta rendkívül sok tapasztalatot szereztünk. Sokat változott azóta az alkalmazott technika, de az autógáz, mint alternatív üzemanyag bizonyította életképességét. Mondhatjuk, hogy jelenleg az egész világon talán a legelterjedtebb alternatív üzemanyag. Sajnos Magyarországon a beszerelések száma a környező, vagy nyugat-európai országok viszonylatában nagyon kevés, de mi mindig energiát áldoztunk arra is amiben hiszünk, hogy magát a gázautózást elfogadtassuk, és meggyőzzük az embereket, hogy a korszerű gázautó rendszerek felveszik a versenyt a korszerű dízel, és benzin üzemanyag-ellátó rendszerekkel.

Beltéri biztonsági kamera

Beltéri biztonsági kamera

Cameradepo webáruházunk beltéri és kültéri biztonsági kamerák választékával várja önt, amennyiben védelmi rendszer beszerzését tervezi. Értékeink védelme az egyik alapvető biztonsági szempont, legyen szó otthonunk védelméről, vagy irodáról, üzletről. Áru választékunkban megtalálhatók az egyszerűbb, olcsóbb kamerák éppúgy, mint a minden igényt kielégítő kamerarendszerek. Lehetőség van arra is, hogy az analóg kamerát, és az IP kamerát kombinálva alkalmazza, ekkor olyan HVR készüléket kell használnia, amely egy rendszeren belül képes rögzíteni mind analóg biztonsági kamerák, mind az IP kamerák képét.

Betűbolt Online

Betűbolt Online

Cégünk gyorsnyomdai szolgáltatásokkal foglalkozik 1993 óta. Megrendelőink igényeit szem előtt tartva bővítjük szolgáltatásainkat, hogy Önnek mindent egy helyen tudjuk biztosítani. Feladatunk, hogy a megrendelőink elképzeléseit megvalósítsuk, ha kell ötletet adjunk és megtaláljuk az optimális megoldást. Célunk, hogy megrendelőink elégedetten távozzanak és ismételten visszatérjenek cégünkhöz. Üzletünk galériáján egy Internetc@fe üzemel, füstmentes környezetben, 25Mbit-es internettel, 20 számítógéppel, lcd monitorokkal. Tekintse meg weboldalunkat, hogy részletesen tájékoztathassuk elérhető szolgáltatásainkról.

Tuti menü