Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kecskemét és környéki cégek képes leírás - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Kecskemét és környéki cégek - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Kecskemét és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 24 db
Autóbérlés

Autóbérlés

Ön csak néhány kattintásra van attól, hogy megtalálja a legkedvezőbb autókölcsönzési árat Kecskeméten és 3 perc múlva már túl is lehet az autóbérlésen. Önnek nem kell keresgélnie, itt megtaláljuk Önnek a legkedvezőbb autóbérlési lehetőségeket Kecskeméten. Fizessen kevesebbet a autóbérlésért, itt megtalálhatja az igényeinek megfelelő bérautót. Foglalja le bérautóját előre online.

Bács Klíma Kft.

Bács Klíma Kft.

Kecskeméti székhelyű vállalkozásunk 2003 óta működik, fő tevékenységünk az épületgépészeti tervezés és kivitelezés. Szolgáltatásunk körébe tartozik a víz-, gáz-, központi fűtés-, épületvillamossági-, klímatechnikai- valamint légtechnikai szerelés. Napkollektoros és hőszivattyús energiatakarékos rendszerek kiépítése.Komoly tapasztalatokkal rendelkezünk áruházak, csarnokok, közintézmények, családi házak komplett épületgépészeti tervezésében, kivitelezésében.

Cleaning Band

Cleaning Band

Kecskeméti cégünk, a Cleaning Band 1997 óta foglalkozik takarítási szolgáltatásokkal. Magánházak, irodák és üzlethelyiségek teljes körű, akár napi takarítását is vállaljuk modern takarítógépeinkkel és képzett munkatársainkkal. Emellett bejárónői szolgáltatásokat és professzionális szőnyegtisztítást is vállalunk kedvező árakon. Szakszerű munkatársaink várják szíves jelentkezését. Tekintse meg internetes oldalunkat a részleteinkért és elérhetőségeinkért, ha minőségi takarítási szolgáltatásokra van szüksége!

Dobos Bútor

Dobos Bútor

A kecskeméti Dobos Bútor a legkülönfélébb bútorok forgalmazásával foglalkozik. Az ország dél-alföldi régiójában cégünk vezető pozíciót szerzett az elmúlt 20 évben. Kizárólag prémium minőségű, felső kategóriás bútorok találhatók kínálatunkban, teljes körű garanciával, melyeket internetes áruházunkon keresztül is megrendelhet, gyorsan és egyszerűen! Profi munkatársaink mindenben állnak rendelkezésére, legyen szó vásárlási tanácsadásról, lakberendezési ötletekről, utólagos ügyintézésről. Folyamatosan bővülő kínálatunkban mindenki megtalálhatja az ő otthonához leginkább illő lakberendezési tárgyakat. Tekintse meg oldalunkat a részletes információkért!

Élelmiszeripari gépek, szállítószalagok, keverőtartályok

Élelmiszeripari gépek, szállítószalagok, keverőtartályok

Saválló, rozsdamentes anyagok megmunkálása élelmiszeripari gépek gyártása, karbantartása,kereskedelme tartályok adása-vétele Technológiai vonalak, egyedi gépek, berendezések tervezése, kivitelezése. Konzervipari, élelmiszeripari gépek gyártása, javítása, karbantartása, élelmiszeripari gépgyártás, gépkereskedelem. Vákuum dobozzáró gépek tervezése, gyártása, javítása, átszerszámozása , doboz zárógépekhez zárógörgők készítése. TO üvegzáró gépek javítása, átszerszámozása és ezek alkatrész utánpótlásának biztosítása. Záróhevederek forgalmazása kis és nagy tételben.Élelmiszeripari és egyéb ipari gép-gépalkatrész gyártás és karbantartás. Ferrum zárógépekhez fedővezető ívek gyártása, zárófejek gyártása. Élelmiszer feldolgozó üzemek gépparkjainak szervizelésére, javítására és alkatrész ellátására, valamint saválló, rozsdamentes anyagok megmunkálására és hegesztésére, gépkereskedésre, tartályok kereskedelmére szakosodott cégünk. Ipari és mezőgazdasági szállítószalagok saválló, rozsdamentes anyagból is, ládamosók, kármentesítők, boltok és csarnokok ajtajainak utólagos szigetelése, egészségügyi létesítményekbe egyedi rozsdamentes szekrények készítése. Szállító, válogató szalagok gyártása

FG-Tech Kft.

FG-Tech Kft.

Az FG-Tech Kft. 2002 óta foglalkozik finisher és fölmunkagép alkatrészeinek forgalmazásával. Termékpalettánk, ügyfeleink és beszállítóink száma folyamatosan bővül. Áraink versenyképesek. Fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot az ügyfeleinkkel és igyekszünk igényeiket gyorsan és minőségi termékekkel kielégíteni. A kereskedelem mellett szakmai tanácsadással is foglalkozunk. Földmunkagép és finisher alkatrészeink kiváló minősége és hosszú élettartama országszerte ismert.

Ford Hovány

Ford Hovány

Márkakereskedéseinkben minden modellünkhöz a Ford által tervezett egyedi fejlesztésű tartozékokat kínálunk garanciával, melyekkel autója még biztonságosabb. A számtalan kiegészítőből választva igényei és fantáziája szerint formálhatja olyanra kedvenc Fordját, ami a legjobban kifejezi autója és persze az Ön egyéniségét. Mert az igazinál nincs jobb stílus.

Frentiss Irodaszerviz Kft.-.Székhelyszolgáltatás

Frentiss Irodaszerviz Kft.-.Székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgáltatás saját ügyvéddel, könyvelővel és egyéb kiegészítő szolgáltatásokkal! Hogyan teheti egyszerűbbé vállalkozásának mindennapjait a székhelyszolgáltatással? Belegondolt már mennyivel egyszerűbb olyan szolgáltatóval dolgozni, aki saját ügyvéddel és könyvelővel dolgozik? Megoldást jelentene problémájára, ha sokkal kevesebbet kellene logisztikával foglalkoznia, igaz? Nyugodtabb lenne, ha székhelyén senki nem háborgatná? Használjon székhelyszolgáltatást, ne áldozza fel otthonát! Székhelyszolgáltatás lényege a spórolás, a gyorsabb és hatékonyabb szervezés, a biztonság ami a hétköznapokból néha hiányzik. Saját ügyvéddel és könyvelővel dolgozunk! Keressen bennünket Kecskeméten, váljon VIP partnerünké! Használjon székhelyszolgáltatást, ne áldozza fel otthonát. Mi megadjuk az Ön számára szükséges kreatív megoldásokat. Látogasson el a székhelyszolgáltatás weboldalára, telefonáljon a részletekért!

Futex Car Bt. - Fuvarban utazunk

Futex Car Bt. - Fuvarban utazunk

A fuvarozás kiszervezésével Ön időt és energiát takaríthat meg, valamint a kiadásai is csökkennek lévén a járművek üzemeltetése a szolgáltatót terheli. A fuvarozói partnerség állandó és közeli kapcsolatot is szükségessé tesz, aminek révén rendszeres, folyamatos optimalizációra van lehetőség, hogy a változó igényeket is teljes mértékben ki lehessen elégíteni. Kecskeméti fuvarozói cégünk az áruterítés, nemzetközi szállítás és belföldi szállítás nagy tapasztalatával rendelkezik. Kérjen árajánlatot online!

Hirdetés
Három Gunár Hotel

Három Gunár Hotel

Szállodánk Kecskemét város szívében, 1988 óta sikeresen működik.Elegáns Rendezvényházzal bővült 2002-ben amely azóta számtalan nagyszerű, színvonalasan lebonyolított rendezvénynek adott otthont. Széles körű szolgáltatásainkkal, kiváló konyhánkkal ideális helyszínt nyújtunk a rövidebb vagy hosszabb időt eltöltő turisták számára éppúgy, mint az üzleti céllal érkező vendégeknek. Tükörtermünk immár 2000 óta székhelye a Rotary Club kecskeméti jótékonysági egyesületének.

Hírös Yacht Klub

Hírös Yacht Klub

Üdvözöljük a Hírös Yacht Club Kft. weboldalán. Cégünk a Saver hajógyár kereskedelmi képviseletét látja el Magyarországon. Az általunk képviselt hajógyár magas színvonalú ugyanakkor kedvező árú termékei közt, reméljük mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb hajót. Természetesen kínálatunkban nem csak hajó, motorcsónak, horgászhajó található meg. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük, szeretnénk segíteni minden kedves érdeklődőnek, aki a hajózás szépségét már felfedezte, vagy csak most vásárolná meg első vízi járművét.

Iratszéf Kft.

Iratszéf Kft.

Cégünk, az Iratszéf Iratmegőrző és Szolgáltató Kft. fő szakterülete az iratok, dokumentumok, szerződések profi és szakszerű tárolása, akár digitalizálással. Ne hagyja, hogy ellepjék a felesleges iratok irodáját, otthonát, próbálja ki szolgáltatásainkat! Fő szolgáltatásaink: iratkezelés átvilágítása, iratkezelési szabályzat és irattári terv készítése és aktualizálása, iratrendezés, irattárolás, adatszolgáltatás, iratselejtezés, iratmegsemmisítés, levéltári átadás, ügyviteli és iratkezelési szaktanácsadás és tanulmányok készítése. Internetes oldalunkon bővebb információkat is talál szolgáltatásainkra és cégünk működésére vonatkozóan. Forduljon hozzánk bizalommal.

Játékok birodalma

Játékok birodalma

A Játékok birodalma webáruház olyan kiváló minőségű játékokat forgalmaz, melyek nem csak szórakoztatóak, de fejlesztik gyermekeink kézügyességét, kreativitását és a logikus gondolkodás felé fordítják őket. Ha logikai játékokat, fa játékokat, ördöglakatokat, társasjátékokat, fejtörőket, építőjátékokat, ügyességi-, memóriajátékokat, egyszóval készségfejlesztő játékokat keres kedvező áron, akkor a legjobb helyen jár!

K-Ferro Kft.

K-Ferro Kft.

Cégünk vas és acélipari termékek gyártásával illetve kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Az acélkereskedelemben és gyártásban több mint 10 év szakmai tapasztalattal mára már három telephelyen folytatjuk tevékenységünket. Trapézlemezek, hullámlemezek, cserépmintás lemezek, kerítésoszlopok és kerítésrendszerek, szőlészeti fém támrendszerek, zártszelvények és idomacélok, valamint ereszcsatornák és mobilgarázsok forgalmazása mellett ezen anyagok igény szerinti méretre gyártását is vállaljuk. Rugalmasságunk és nyitottságunk lehetővé teszi, hogy megrendelőink egyedi igényeinek megfeleljünk és mindezt a lehető legrövidebb határidővel és legkedvezőbb áron tegyük.

Kecskeméti Fordító Iroda

Kecskeméti Fordító Iroda

Hivatalos fordítás készítése Kecskeméten angol, német, spanyol, olasz, francia, cseh, szlovák, román, horvát, szerb, ukrán, orosz, mongol, portugál nyelveken. A kecskeméti Bilingua Fordító Iroda segít Önnek leküzdeni az idegen nyelvi akadályokat, fordítás, szakfordítás és tolmácsolás versenyképes árakon Kecskemét városában. 40 idegen nyelv közül választhat, tetszés szerint párosíthatja a nyelveket. Engedje meg,hogy Önt is meggyőzzük arról, hogy mi vagyunk az Ön számára a legmegfelelőbbek! Tegyen velünk egy próbát!

Munkaruha webáruház

Munkaruha webáruház

Cégünk fő profilja : - munkavédelmi ruházatok,védőfelszerelések, védőeszközök, tűzvédelmi eszközök gyártása,forgalmazása. - logó(gépi) hímzés, póló nyomtatás - reklám, üzlet és autódekorációk készítése - munkabiztonsági foglakozás-egészségügyi és tűzvédelmi jelzések elsősegélynyújtó táblák, utánvilágító jelek, érintésvédelmi táblák, KRESZ-táblák, valamint különböző piktogramok, feliratok gyártása és forgalmazása. A vállalkozás nyomdai háttérrel rendelkezik, így igazán sürgős megrendeléseket is teljesíteni tudunk. Továbbá lehetőségünk van egyedi táblák kivitelezésére is. - tűzvédelmi, szabályzatok kidolgozása. Tűzriadó terv, tűzvédelmi osztálybasorolás, tűzterhelés számítás készítése - kockázatértékelések, munkavédelmi szabályzatok készítése - tűzvédelmi szakvizsgáztatások végrehajtása. - tűzvédelmi érintésvédelmi és villámvédelmi felülvizsgálatok végrehajtása, kivitelezése - tűzoltó készülékek, tűzcsapok,tűzivíz medencék felülvizsgálata, karbantartása. Ügyfeleink igényeit a maximális rugalmassággal kezeljük. Ennek köszönhetően megrendelőink köre folyamatosan bővül. Termékeink, szolgáltatásaink választékát folyamatosan bővítjük és törekszünk arra, hogy ezek mielőbb ismertté váljanak, és bevezetésre kerüljenek széles felhasználói körben. Ezt bizonyítja, hogy cégünk webáruházat is üzemeltet az egyéni illetve a kis - és nagyvállalkozók kényelmesebb kiszolgálása érdekében.

N-Brite Horizont Könyvelő Kft.

N-Brite Horizont Könyvelő Kft.

2011-ben került megalakításra az N-BRITE Horizont Kft., kecskeméti székhellyel, 2002 óta működő budapesti cég testvér cégeként. Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk ingatlanfejlesztéssel, ingatlanforgalmazással foglalkozó társaságok, vendéglátóipari egységek valamint ügyvédi irodák könyvvezetésében, adózási gyakorlatában, továbbá a vállalkozások átalakulásával kapcsolatos adózási és számviteli feladatok ellátásában. Az utóbbi három évben alapítványok, non-profit szervezetek könyvelésében is jártasságra tettünk szert. A szokásos számviteli feladatok ellátása mellett igény szerint vállaljuk speciális vezetői igényeket kielégítő kontrolling kimutatások elkészítését. Nagyobb forgalmat lebonyolító ügyfeleink részére helyszíni könyvelést biztosítunk, akár napi többórás jelenléttel. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kapcsolattartásra, az igényes könyvvezetéshez szükséges információk beszerzésére és az ügyfelek határidőben történő tájékoztatására. Cégünk tagja a Minőségi Könyvelők Klubja Egyesületnek, és rendelkezik mindenre kiterjedő szakmai felelősségbiztosítással.

Tuti menü