Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kecel és környéki cégek képes leírás - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Kecel és környéki cégek - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Kecel és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Borászati,Élelmiszeripari Tartályok gyártása

Borászati,Élelmiszeripari Tartályok gyártása

Csúzi Antal vagyok, végzettségemet tekintve géplakatos mester, mezőgazdasági gépésztechnikus, munkavédelmi és biztonságtechnikai szakképesítéssel. Vállalkozásom 1989-ben indult, géplakatosi tevékenységi körben. Megrendelőim kérésére 1992-ben rozsdamentes anyagból bortároló tartályokat kezdtem el gyártani. A kezdeti nehézségek után teljesen áttértem a rozsdamentes tartályok és berendezések gyártására, követve a higiéniás előírásokat és jogszabályokat. Termékeim köre a megrendelőkkel folytatott szakmai és élelmiszer-ipari együttműködés után különböző speciális berendezésekkel bővült. A gyártott berendezések nemcsak szériaként, hanem egyedi kivitelben készülnek.

Her-Ritt Kft.

Her-Ritt Kft.

A Her-Ritt Kft. 1995.-ben alakult, lényegét tekintve családi vállalkozásként, főprofilja a mezőgazdasági termékek termelése valamint értékesítése. A cég 1999.-ben közel 100 ha Chasselas csemegeszőlőt telepített. A további két évben pedig 10 ha meggyet, valamint 50 ha szilvát is. Az ültetvények műveléséhez szükséges széleskörű és modern gépparkkal bír. Az ültetvények Kecel határában, a Duna-Tisza közén, Bács-Kiskun megyében találhatók. Hamar kiderült, hogy ennyiféle és ekkora mennyiségű ültetvényhez szükség lesz egy hűtőházra is. Így 2004.-ben átadásra került egy 1110 m2-es hűtőház is.

Kecel-Borker Kft.

Kecel-Borker Kft.

A Kecel-Borker Kft.1991. január 31-én alakult, öt tulajdonos részvételével. Az alapító tulajdonosok és családtagjaik végzik a szakmai, vezetési feladatokat, a 40 fő szakmailag jól felkészült fizikai dolgozó irányítását. Tevékenységüket másfél évig bérelt borászati üzemben végeztük. 1992 nyarán vásároltuk meg a jelenlegi telephelyünket. Az üzem létesítményei 2,5 ha területen helyezkednek el, mely iparvágánnyal is rendelkezik. A szőlőfeldolgozó kapacitás 2.000q/műszaknap. A feldolgozás szakaszos működésű sajtókkal történik. A vörös és illatos fajták erjesztése, illetve áztatása erjesztő tornyokban folyik. A tárolótér 61.000hl, melyből 4.000hl ászoktér, 17.000hl fém tartály, és 40.000hl üvegcsempével bélelt vasbeton tartály.

Pintér Művek

Pintér Művek

Üdvözöljük a Pintér Művek magyar nyelvű honlapjain. Megtisztelő látogatásával, reméljük, sikerül jobban megismertetnünk Önnel vállalatunk tevékenységét, törekvéseit és munkafilozófiáját. A Pintér Művek a modernizálódó magyar gazdaság egyik jelképértékű egysége. Rugalmassága, gyorsasága, megbízhatósága és jó gyártmányminősége közismert gazdasági partnerei körében, amely körben Önt is szívesen látjuk. Cégünk jelmondata: Ön adjon feladatot, Mi megoldjuk, megtervezzük és kivitelezzük.

Sendula Kft.

Sendula Kft.

1993-ban indítottam el egyéni vállalkozásomat Kecelen, ahol autószerelőként kezdtem el dolgozni. A saját szerviz működtetése előtt a keceli Szőlőfürt Mg. Szövetkezetnél (1978-1983), mint autó és gépszerelő, valamint a kiskunhalasi Teszöv-nél, a későbbi Vizsgabázisnál (1983-1993), mint jármű diagnosztikus, dízel adagoló beállító és vizsgabiztos szereztem gyakorlatot. Az egyéni vállalkozásban az első évtizedben párhuzamosan foglalkoztunk gépjárműjavítással, és mezőgazdasági szolgáltatások nyújtásával. Az előbbi esetén főleg a dízel gépjárművek javításával, karbantartásával, valamint adagoló javítással foglalkoztunk, az utóbbi esetén pedig a szántóföldi növény- és szőlőtermesztés mellett, mezőgazdasági szolgáltatások nyújtásával. A vállalkozás növekedése és a megjelenő pályázati lehetőségek miatt azonban szükség volt a két tevékenység külön választására, ezért 2003-tól a gépjárműjavítással már a Sendula Kft. foglalkozik, a mezőgazdasági tevékenységet pedig az egyéni vállalkozás viszi tovább.

Vadkacsa Csárda

Vadkacsa Csárda

A Frei és Társa Kft. 2002 tavaszán nyitotta meg a Vadkacsa Csárda nevű vendéglátó egységét, melyhez egy nyugati felszereltségű üzemanyagtöltő-állomás és egy korszerű kamion/autómosó is tartozik. A Csárda 80 férőhelyes és az emeletén található egy 70 fős kivetítővel és hangtechnikával ellátott konferenciákra és egyéb zárt körű rendezvényekre alkalmas különterem. A Csárdához tartozik még egy 60 férőhelyes teljesen fedett terasz, mely a Csárdát körülölelő játszóteres park része. A Csárda belső tere a régi falusi vendéglátást idéző designnal készült, de természetesen felszereltsége a legkorszerűbb. A konyha haccp technológiával felszerelt, és a szakácsaink a nyitás óta a Csárdában dolgozó, elismert, fiatal szakemberek. Az étlapunkon éppúgy megtalálhatók a magyar konyha különlegességei, mint a reform konyha ételei: Pörköltek, Sült halak, salátakülönlegességek. A Vadkacsa Csárda Kecelen a Kiskunhalas felé vezető úton található hétvégenként élő zenével a hét minden napján 07.00-tól 22.00-ig várja kedves vendégeit.

Tuti menü