Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kalocsa és környéki cégek képes leírás - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Kalocsa és környéki cégek - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Kalocsa és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Agrikon Solt Gépgyártó Zrt.

Agrikon Solt Gépgyártó Zrt.

Az Agrikon Solt Zrt. a magyarországi mezőgazdasági gépgyártó piac egyik patinás szereplője több, mint 50 éves tapasztalattal és szaktudással biztosítja partnerei színvonalas kiszolgálását. A 2005-ös év új távlatokat nyitott a cég életében, hiszen az új tulajdonosi kör egy fiatal, dinamikus vezetőséget bízott meg a cég irányításával.

Chili Trade Kft.

Chili Trade Kft.

A Chili-Trade Élelmiszeripari és Kereskedelmi Kft. 1994 októberében alakult. Cégünk fő tevékenysége a fűszerpaprika feldolgozás és csomagolás. Magyarországon a fűszerpaprika mintegy 300 éve házi fűszer. A fűszerpaprika olyan mindennaposan használt fűszernövénnyé vált, amely ma már nem hiányozhat táplálkozásunkból. A fűszerpaprika őrlemény az illatok, ízek, aromák együttese, a magyaros ételek legfőbb záloga. Megnyerő színe, magas színtartalma, édeskés vagy csípős íze igazi magyar fűszerré tette, jelentős mértékben hozzájárult a magyar konyha világhírnevének megalapozásához. Magyarország kiváló klímája, talajadottságai, az évszázadokra visszanyúló és apáról fiúra szálló termesztési hagyomány tette a növényt világhíressé.

Elma Rt.

Elma Rt.

Központunk Magyarország déli részén, Érsekhalmán található. Tevékenységünk követi e térség hagyományait, hiszen itt, a Duna-Tisza közének déli részén, Bács-Kiskun megyében a gyümölcstermesztés már több évszázados múltra tekint vissza. Közel 300 hektárnyi gyümölcsösünkben főként almát termesztünk, amelyet étkezési célra értékesítünk, illetve almasűrítmény- és gyümölcslevek alapanyagául használunk. Feldolgozó- és töltőüzemünkben korszerű technológiával állítjuk elő legkeresettebb termékeinket, a Hey-Ho gyümölcsleveket, amelyek immáron 20 esztendős múltra tekintenek vissza.

Kalocsai Porcelán Manufaktúra

Kalocsai Porcelán Manufaktúra

Kalocsai Porcelán Manufaktúra gazdagon díszített, kézzel festett porcelán termékei és étkészletei iránt. Porcelán készletek széles választékát ajánljuk Önnek, amelyek nemcsak életünk jeles napjait varázsolják ünnepivé, hanem mindennapi használatra is kiválóan alkalmasak. Kalocsa múltjában és jelenében meghatározó szerepet játszik a porcelán és a népművészet. A Kalocsai Porcelán Manufaktúra 1971-es alapítása óta arra törekszünk, hogy magas színvonalon ötvözzük Kalocsa és környéke több száz éves, világhírű népművészetének legnemesebb hagyományait a porcelánfestés művészetével.

Motogép autószerelés Kalocsa

Motogép autószerelés Kalocsa

Cégünk gépjárművek teljes körű fenntartásával foglalkozik. motor,futomű diagnosztika, vizsgára felkészítés, vizsga ügyintézés, centrálzár szerelés,javítás,sebességváltózár szerelés, elektromos ablak szerelése,javítása, tolatóradar,tempomat szerelés, motorikus javítás A műanyag egy speciális sikodúr anyag mely ütésálló és egyben élelmiszerbarát! Az egészet penészgátló szigeteléssel látjuk el! A műanyagról műbizonylatot is tudunk adni! Igény szerint előzetes árajánlat készítése. Minőségi munkák rövid határidővel, kedvező árakkal!

Tuti menü