Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jánoshalma és környéki cégek képes leírás - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Jánoshalma és környéki cégek - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Jánoshalma és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Bács-Zöldért Zrt.

Bács-Zöldért Zrt.

A Bács-Zöldért Zrt. 1949-ben alapított, nagy hagyományokkal rendelkező zöldség-gyümölcs kereskedelmi társaság. Részvénytársasági formában 1992 óta működik. Alaptevékenységünk elsősorban friss zöldség-gyümölcs termeltetéséből, felvásárlásból, majd áruvá készítését követően nagykereskedelmi forgalmazásból áll. Árubeszerzésünk döntően a magyar piacról történik, de amennyiben a piaci mozgások megkívánják külföldről is vásárolunk árut. Vevőink között is megtalálunk mind hazai, mind Európa legkülönbözőbb országaiban működő cégeket. A szakmában több termék esetében piacvezető szerepet töltünk be Magyarországon. Termékeink nagy része exportpiacon talál vevőre. Főbb piacaink: Németország, Ausztria, Hollandia, Belgium, Dánia, Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Oroszország, a három balti ország és a skandináv államok.

Bácsgépker Kft.

Bácsgépker Kft.

Vállalkozásunk elődje a 80-as évek végén dízeladagolók javításával, belsőégésű motorok felújításával foglalkozott. Autógáz beszereléssel 1993-töl, az autógáz magyarországi bevezetésétől kezdve foglalkozunk.­ Az 1993-as első beszerelések óta rendkívül sok tapasztalatot szereztünk. Sokat változott azóta az alkalmazott technika, de az autógáz, mint alternatív üzemanyag bizonyította életképességét. Mondhatjuk, hogy jelenleg az egész világon talán a legelterjedtebb alternatív üzemanyag. Sajnos Magyarországon a beszerelések száma a környező, vagy nyugat-európai országok viszonylatában nagyon kevés, de mi mindig energiát áldoztunk arra is amiben hiszünk, hogy magát a gázautózást elfogadtassuk, és meggyőzzük az embereket, hogy a korszerű gázautó rendszerek felveszik a versenyt a korszerű dízel, és benzin üzemanyag-ellátó rendszerekkel.

Étterem regisztráció

Étterem regisztráció

Oldalunkon már több, mint 8200 vendéglátóhely található, melyek közül több, mint 5000-nél fénykép is található, illetve látogatóink már több, mint 1000 vendéglátóhelyre adták le szavazatukat. A kiemelkedő minőségű és mennyiségű tartalmat látogatóink kiemelt figyelmükkel jutalmazzák. Jelenleg már naponta átlagosan több, mint 5000 egyedi látogató napi 15-20.000 oldalletöltést generál.

Euro-Kraft Árnyékolástechnikai Kft.

Euro-Kraft Árnyékolástechnikai Kft.

Az Euro-Kraft 2004 Kft. 2004 óta folyamatosan fejlődik az árnyékolástechnika szakterületén. Legyen szó egyszerű, hagyományos, vagy akár egyedi megoldásokról, mi nálunk biztosan megtalálja a megoldást. Árnyékolás technikai eszközeink mellett egyre nagyobb teret hódítanak szendvicspaneles, könnyűszerkezetes épületeink is. Látogasson el weboldalunkra és kérje egyedi árajánlatunkat.

Trigo-Fix Kt.

Trigo-Fix Kt.

A Trigó-Fix Kft. logisztikai tevékenységét jelenleg 60 kamion végzi. Saját és idegen áru fuvarozását egyaránt végezzük, a cég 18 telephelye között egész évben folyamatosan járnak a járművek. Emellett külföldre is szállítunk árut, a legtávolabbi célpont eddig Olaszország. Telepeink gépesítésének ellenőrzése és karbantartása is a logisztikai részleghez tartozik. Törekszünk a magas színvonalú felszereltségre, gépesítésre. Jelenleg 24 darab Manitou rakodógéppel rendelkezünk ezekkel tudjuk biztosítani a gyors és zökkenőmentes kiszolgálást.

Tuti menü