Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Izsák és környéki cégek képes leírás - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Izsák és környéki cégek - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Izsák és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Alföldi Garabonciás

Alföldi Garabonciás

Kóstoltak már friss kecskesajtot jóféle vörösborral? Nem, nem a francia nyaralások idején, hanem kis hazánkban. Ínycsiklandozó csemege, higgyék el nekem! Fedezze fel Ön is ezt a különleges csodát! Kóstoljon meg ma is valami újat! Az élmény a lényeg! Az ízek élménye, melyek emlékét talán a legtovább őrizzük meg. Az ízek, a zamatok, az emlékek otthonról, egy kirándulásról, egy távoli országból. Az apró dolgokban is meglátni a szépet. Egyszerűen csak élvezni a természet ajándékait. Kézműves sajtműhelyünk nagyszerű kulináris meglepetéseket tartogat az Ön számára! Esztétikus csomagolás, gondos kézi munka, páratlan zamat, és ami a lényeg: benne van a lelkünk is.

Euroszféra Oktatási Alapítvány

Euroszféra Oktatási Alapítvány

Az Euroszféra Oktatási és Kulturális Alapítvány 2005 óta működik Bács-Kiskun Megyében azzal a céllal, hogy Kiskunfélegyháza városában főiskolai képzést létesítsen, illetve a főiskolára saját középiskolai hálózatán keresztül felkészítse az érettségiző diákokat. 2007-ben az alapító Deák József tragikus halálát követően a lendület megtorpant, de 2008 őszén az euroszféra oktatási rendszert átvette Dr. Tóth Tibor aki kezdetben is tulajdonos társ volt, és ezzel újult erővel indult meg a munka a főiskola beindítása irányába, és a középiskolák fejlesztése érdekében. Reméljük elnyeri tetszését honlapunk, és valamelyik képzésünkön személyesen is találkozunk!

Minipet Plastics 10-250 ml-es mini PET palackok gyártása

Minipet Plastics 10-250 ml-es mini PET palackok gyártása

Cégünk elődje, az Iminvest Kft. 2001-ben itt kezdte meg a mini PET palackok gyártását. Ehhez saját tervezésű automata palackfújó gépeket helyeztünk üzembe, és megkezdtük a PET palackfújáshoz szükséges preformok gyártását is. 2004 óta Vevőink teljesebb kiszolgálása érdekében palackjainkhoz mérsékelt árú PE garanciazáras kupakokat is gyártunk. PET palackgyártás szeszesitalok palackozására, élelmiszeripari termékek csomagolására, gyógyszerek, gyógyhatású készítmények csomagolására, vegyipari termékek csomagolására.

Studio Vitae

Studio Vitae

Cégünk célja, hogy egyéni megoldásaival, kreatív elképzeléseivel, megbízható hátteret nyújtva segítse üzleti partnerit. A legalapvetőbb alkatrész és kellékellátástól kezdve, a rendszer kiépítésen, felügyeleten és karbantartáson át, a biztonságos internetes megjelenés és adatforgalom biztosításáig. A céget 2001-ben alapítottuk feleségemmel, azzal a meggyőződéssel, hogy a térségben tapasztalható szakmai űrt betöltse. Célul tűztük ki, hogy mindenki számára elérhető áron biztosítsunk számítástechnikai szolgáltatást, a legalapvetőbb alkatrészektől kezdve, egészen az internet szolgáltatásig. 2002-ben elindítottuk rádiós internetszolgáltatásunkat Kiskőrösön. Ezzel egy időben vezettük be webtárterület, domain regisztrációs, és vírusmentesített postafiók bérlet szolgáltatásainkat is. Számos cég tisztelt meg bennünket bizalmával és váltunk beszállítói és rendszer-felügyeleti partnerévé.

Thermal Kozmetikai Kft.

Thermal Kozmetikai Kft.

Társaságunk, 1989 június 1-én kezdte meg működését azzal a céllal, hogy a gyógyhatásukról híres magyar gyógyvizek felhasználásával test- és hajápoló készítményeket gyártson és forgalmazzon. A Thermal gyógyvíz termékeink a harkányi, hajdúszoboszlói, bükfürdői, gyulai gyógyvízzel készülnek, melyek a gyógyfürdőkúra meghosszabbítására, a gyógyvíz hatásának házhoz szállítására alkalmasak. Fő profilunk a jó izomlazító hatású Thermal Harkányi, Hajdúszoboszlói, Bükfürdői, Gyulai gyógyvízkrémek - professzionális masszázskrémek - gyártása.

Tuti menü