Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajós és környéki cégek képes leírás - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Hajós és környéki cégek - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Hajós és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Autó Kákonyi

Autó Kákonyi

Ne feledkezzen el a télről! Nézze meg akciós kínálatunkat! Minden autótípushoz valamennyi márka! Akkumulátorok: Indítson! A tél közelebb van, mint gondolná! Válassza ki a gépjárművéhez legmegfelelőbb akkumulátort, mielőtt valóban szüksége lenne rá! Autószerelés: Diagnosztikai berendezésekkel felszerelt műhelyünk várja Önt és autóját, télen, nyáron,hóban, sárban és napsütésben egyaránt.

Hajós-Fém Bt.

Hajós-Fém Bt.

Kóbor József vagyok a Hajós-Fém acélszerkezet gyártó és szerelő Betéti Társaság ügyvezetője. 1979 óta mint vas - fém szerkezetlakatos mesterként , minősített hegesztő vizsgával rendelkezem, és dolgozom. 6 hónapot dolgoztam a szakmámban Németországban, majd a Pintér Műveknél / Kecel / csarnokgyártással és rádiótelefon tornyok építésével foglalkoztam. Később a Paksi Atomerőmű megbízására pedig a hulladéktároló kazettákat gyártottuk le.

Ritgasser Szabadi Bt.

Ritgasser Szabadi Bt.

Cégünk 1999-ben alakult szerkezetlakatos munkára szakosodva, mely tevékenységet fémszerkezet gyártással, szereléssel ill. konténergyártással egészítettünk ki. 12 munkatársunkkal együtt törekszünk megrendelőink igényeinek legkiválóbb minőségben történő teljesítésére.

Tábla bolt

Tábla bolt

Vállalkozásunk a munka- és tűzvédelmi ruházatok,felszerelések forgalmazása mellett, komplex munkavédelmi- és tűzvédelmi feladatok ellátásában segédkezik vállalkozások, intézmények, gazdálkodó szervezetek számára. Elkészítjük vállalkozása munka- és tűzvédelmi szabályzatát, kockázatértékelését. Foglalkozunk tűzvédelmi szakvizsgáztatással, tűzoltó készülékek felülvizsgálatával is.

Tuti menü