Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dunavecse és környéki cégek képes leírás - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Dunavecse és környéki cégek - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Dunavecse és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Euronics

Euronics

Az Euronics műszaki kereskedelmi és beszerzési hálózat Európa 27 országában, több mint 9.000 üzlettel, 40.300 kollégával, 10,8 milliárd Euró, míg Európán kívül 2 országban, több mint 600 üzlettel és 2.300 alkalmazottal 1,2 milliárd Euró forgalmat bonyolít le. 2001. április 10-e óta, az Euronics nemzetközi szerződésben foglaltak szerint szerezzük be az árut, használjuk a márkanevet, az Euronics kipróbált know-how-ját és a nemzetközi akciókban is részt veszünk.

Haslinger Kft.

Haslinger Kft.

Haslinger operates a certified safety management system. In order to enable our employees to work safely, all processes and work steps are evaluated on an ongoing basis. To this end Haslinger employees 4 safety specialists and 20 safety representatives, as well as an occupational health practitioner. 18 first aiders are available for emergencies.

Optanet Kft.

Optanet Kft.

Az Optanet Kft. törekszik arra: hogy a legjobb minőségű, megbízhatóságú szolgáltatást nyújtsa, hogy fejlessze rendszereit és ezáltal szolgáltatásait, hogy folyamatosan fejlessze munkatársai szaktudását, hogy az ügyfelek 'MINŐSÉGI' szolgáltatónak tartsák. Ügyfélközpontúságunkhoz rendeljük a szervezet folyamatos fejlesztését és a megújulás iránti igényt. Ügyfeleink megelégedettsége érdekében komplex vállalatirányítási rendszert üzemeltetünk, szolgáltatásaink és lehetőségeink bővítése érdekében rendszereinket bővítjük, a tevékenységünkben széleskörű szoftveres segítséget veszünk igénybe. Az Internetes kommunikáció valamennyi területén igyekszünk minél több szolgáltatást kínálni.

Rabi Tamás E.V.

Rabi Tamás E.V.

Régi is, új is vagyok a késkészítők világában. -Régi, mert a késkészítés mesterségét Tumpek Ferenc népi iparművésztől tanultam. akinek keze alatt 17 évet dolgoztam és készítettem a dnc késeket Alkotóházában. Elsajátítottam a kézzel készített kések mesterségének szakmai alapjait, ismereteit. Volt alkalmam megtanulni a precíz, hibátlan, kézi munkával történő késgyártást, illetve a bőrdíszműves szakma fogásait. -Új, mert 2007. év végén, családommal úgy döntöttünk, hátrahagyjuk városi életünket, és egy nyugodt, csendes kis településre költözünk. A költözés sok változást hozott életünkben. Lehetőséget adott, hogy immár saját műhelyemet kialakítsam, ahol már saját késeimet készíthetem

Tuti menü