Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Baja és környéki cégek képes leírás - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Baja és környéki cégek - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Baja és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Beltéri biztonsági kamera

Beltéri biztonsági kamera

Cameradepo webáruházunk beltéri és kültéri biztonsági kamerák választékával várja önt, amennyiben védelmi rendszer beszerzését tervezi. Értékeink védelme az egyik alapvető biztonsági szempont, legyen szó otthonunk védelméről, vagy irodáról, üzletről. Áru választékunkban megtalálhatók az egyszerűbb, olcsóbb kamerák éppúgy, mint a minden igényt kielégítő kamerarendszerek. Lehetőség van arra is, hogy az analóg kamerát, és az IP kamerát kombinálva alkalmazza, ekkor olyan HVR készüléket kell használnia, amely egy rendszeren belül képes rögzíteni mind analóg biztonsági kamerák, mind az IP kamerák képét.

Cégkovács Műhely

Cégkovács Műhely

Elromolhat egy cég? Bizony el. ...habár ez nem feltétlenül jelenti, hogy véglegesen tönkrement. Meglehet, hogy dinamikus növekedést követően elért egy olyan szintet, ahonnan nem tud továbblépni. Lehet, hogy a költséghatékony működés érdekében van szüksége beavatkozásra. A megváltozott piaci igényekre nem tud reagálni. Vagy egyszerűen csak hiányzik egy szakember az aktuális projekthez. Az ilyen jellegű probléma megoldása sokszor nehézséget jelent a cég mindennapi életét jól ismerő cégvezetőknek is. Hiszen ők a társaság fő tevékenységét menedzselik, nem értenek, mindenhez, amely a cég működését befolyásolja. Nem is kell, hogy értsenek. Hiszen nem ezt várja el tőlük a piac, hanem azt, hogy a tevékenységükhöz magas szinten értsenek. A cég életében fellépő problémáknak sokszor csak a végeredményét, hatását tapasztalják, de az okot nem ismerik fel. Nem látják a fától az erdőt. De hiszen nem is várja senki.

Eiger Ipari Alpin

Eiger Ipari Alpin

Az Eiger Ipari Alpin a Budapest Vörösmeteor barlangkutató szakosztályának Vass Imre csoportjának tagjaiból alakult. A barlangkutatást 1972-tol folytattuk. Fő kutatási területünk az Aggteleki Karszt, azon belül is az Alsó hegy. A csoport nevéhez fűződik a Szögliget területén található Csörgőlyuk Barlang feltárása. Jelenleg a barlang nem látogatható, mert a környék településeinek az ivóvíz ellátását oldották meg a barlangban található patakból. Első munkánk a Vass Imre barlangkutató csoporthoz kapcsolódik. Az utazásokhoz és a felszerelésekhez az anyagiakat az alpinista munkákból teremtettük elő, amit hétvégenként végeztünk el.

Fitohorm Kft.

Fitohorm Kft.

1980-ban kezdett vegyi üzemünk gyártani olyan kelatizált készítményeket, amelyek környezetkímélő módon biztosítani tudják a növények harmonikus tápanyagellátását. A kezdeti 19 tagú termékcsalád a folyamatos fejlesztéseknek és korszerűsítéseknek köszönhetően mára 55 termékféleségre bővült, amelyek Ek mutrágyák, így megfelelnek az EU előírásoknak is. A minőség garanciája a 2004-ben bevezetett minőségbiztosítási rendszer az Iso 9001:2000, amit a gyártás és a forgalmazás területén is alkalmazunk

Info-Nyílászáró

Info-Nyílászáró

Fa és műanyag nyílászárok forgalmazása országosan.Vállaljuk nyílászárók beépítését, és kiszerelését, garanciával, díjtalan árajánlat készítés, termékeinket házhoz szállítjuk az ország egész területén.Olcsó árak.

Jó minőségű, használt betegágyak Németországból

Jó minőségű, használt betegágyak Németországból

Az elektromosan állítható betegágy az otthonápolás nélkülözhetetlen kelléke. Megkönnyíti az ápoló munkáját, miközben a betegnek maximális kényelmet, biztonságot és önállóságot nyújt. Gombnyomásra állítható fekvőszint; fej- és lábrész. Egy apró figyelmességgel szeretnék én is hozzájárulni hozzátartozója kényelméhez: Minden megvásárolt ágyhoz egy matracvédő lepedőt adok ajándékba.

Schumacher Ajtóüzem

Schumacher Ajtóüzem

Minőségi fa nyílászárók gyártása, felületkezelése, helyszínre szállítása, beépítése. Otthon, öröm, nap, mint nap. Azon fáradozunk, hogy Önnek olyan otthona legyen, ahol körülöleli a természetesség. Ablakaink igényes és korszerű megoldásokkal készülnek, bejárati ajtóink esztétikusak, biztonságosak és időtállóak, beltéri ajtóink pedig a modern vagy a klasszikus vonalvezetésükkel az Ön házának, lakásának dekoratív elemeivé válhatnak. Válasszon új vagy felújított otthonába Schumacher nyílászárót, hogy hosszú évek múltán is úgy érezze, jól döntött a nyílászáró választásnál.

Terrakotta Csempecentrum

Terrakotta Csempecentrum

Fő tevékenységünk csempe és padlólap forgalmazása, melyekből igen széles választékot igyekszünk biztosítani: hazai, olasz és spanyol csempegyártók több mint ezer termékét kínáljuk. A burkolólapokon kívül szaniterárut, wellness- és hidromasszázs termékeket, csaptelepet, kádat, zuhanykabint árusítunk, azaz szinte mindent, amire Önnek fürdőszobájához szüksége lehet. Kínálatunkban Ön is megtalálhatja az elképzelésének megfelelő termékeket az egyszerűtől az exkluzív kategóriáig. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a minőségre, boltjaink nagy részében nemzetközileg ismert és elismert gyártók magas színvonalú termékei találhatóak. A minőség mellett nagy jelentőséget kapnak áraink is: ezeket állandó akcióinkkal, speciális kedvezményekkel próbáljuk minél elfogadhatóbbá, még vonzóbbá tenni vásárlóink számára.

Tuti menü