Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bácsalmás és környéki cégek képes leírás - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu
részletek »

Bácsalmás és környéki cégek - Bács-Kiskun megyei cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: bacsmegyeicegek.tlap.hu » Bácsalmás és környéki cégek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Agrodiszkont

Agrodiszkont

Elemlámpák: Személyi: zseblámpa, mini elemlámpa, toll alakú elemlámpa Kültéri: utazólámpa, felfedező elemlámpa, professzionális elemlámpa Otthoni (az autóban való használatra) kompakt elemlámpa, többfunkciós elemlámpa, univerzális elemlámpa Az elemlámpákon kívül az elemek teljes választékával is várjuk vásárlóinkat !

Erigonet Kft.

Erigonet Kft.

A holland PERMANENTMARK SECURITY SYSTEMS nemzetközi gyártója és forgalmazója az üveg, alumínium, műanyag, fa és gumi biztonsági jelölőrendszereknek. Európában vezető szerepet tölt be, mint a legnagyobb biztonsági jelölésrendszer szállító vállalat. Gépjárművédelmi rendszerüket már több, mint 700.000 autóra alkalmazták. UV-lakk gravírozó rendszerük egyedülálló a világon. A PERMANENTMARK SECURITY SYSTEMS kizárólagos magyarországi forgalmazója az ERIGONET Kft. Célkitűzésünk, hogy a magyar gépjármű-biztonságtechnikai piac egyik legjelentősebb szereplői legyünk.

Lipiliszt Kft.

Lipiliszt Kft.

Cégünket családi vállalkozásként indítottuk 2003-ban. Telephelyünket Békéscsaba mellett Muronyban hoztuk létre, ahol egy Európai Uniós szinvonalú malomüzemet építettünk fel. Malmunkban hagyományos köves örlésű örlőgéppel őröljük a gabonát, amivel csak teljes kiörlésű örleményeket tudunk előállítani. Cégünk csak bio alapanyagokból (búzából, tönkölybúzából, rozsból) készít teljes kiörlésű lisztet. Technológiánk megengedi a más szemes gabonák őrlését is pl.:kukorica, rizs ,árpa stb. Malmunkat és az általunk őrölt gabonát egy magyarországi ellenorzőcég, a Biokontroll Hungary Kht. ellenőrzi, mely garantálja a vegyszermentes bio minőséget. Termékeinket 1 kg-os papírtasakban és 25 kg-os zsákos kiszerelésben lehet megvásárolni.

Nidocom

Nidocom

2001 alakult cégünk, ami elsősorban számítástechnikai cikkek forgalmazására lett alapítva. Tulajdonosai teljes mértékben bácsalmási magánszemélyek, akik elkötelezettek, hogy a kistérségben a legmagasabb színvonalon szolgáltassanak a lakosság és az üzleti szféra részére. Cégünk megvalósít minden olyan egyedi, helyi igényt, amelyet a konkurens nagy szolgáltatók nem tudnak felvállalni.

Tuti menü